Ya reis ne gerek var böyle şeylere gece gece koptum SdasdsadsaAğalar bedelli askere gidecem telefonu apış arama sokup kapıdan girebilirmiyim tanık olduğunuz girebilen varmı bu şekilde?
Ağa e ticaret yapıyorum telefon şart :dYa reis ne gerek var böyle şeylere gece gece koptum Sdasdsadsa![]()
Yerinden yerine göre değişen bir şey bu nereye gideceksinAğalar bedelli askere gidecem telefonu apış arama sokup kapıdan girebilirmiyim tanık olduğunuz girebilen varmı bu şekilde?
Parayı yatırdım belli değil daha yeriYerinden yerine göre değişen bir şey bu nereye gideceksin
Sadece tuvalete girer açarım bide yorgan altında :dHocam girmesine girersinde içeride yakalanmadan kaç gün dayanırsın onu bilemem yakalanırsan tatsız şeyler yaşanır
Belli olmasına daha 1 ay var ondan sonra daha netleşir kaçak göçek vardı bizde ama rahat olamazsınParayı yatırdım belli değil daha yeri
Sadece tuvalette açarsan iyide koğuşta açarsan biri kesin satar seni haberin olsun bence 1 ay için hiç riske girme askerliği uzatırsınParayı yatırdım belli değil daha yeri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece tuvalete girer açarım bide yorgan altında :d
Tatsız şeyler derken nasıl şeyler sadece dayak mı yoksa süründürme falan mıHocam girmesine girersinde içeride yakalanmadan kaç gün dayanırsın onu bilemem yakalanırsan tatsız şeyler yaşanır
Yok dayak falan yok kimse öyle bişey yapamaz da en fazla azar yersin tutanak tutarlar askerlik uzar herkes eve giderken arkalarından bakarsınTatsız şeyler derken nasıl şeyler sadece dayak mı yoksa süründürme falan mı![]()