Nerde görsem gamepower ürünlerine leş diyorlar. Sizce alınır mı veya farklı bir marka öneriniz var mı? Teşekkürler bu arada![]()
GamePower GP700 RGB 700x300x4mm Gaming Mousepad - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Gamepower klavyeleri genellikle sorunlu oluyor.Nerde görsem gamepower ürünlerine leş diyorlar. Sizce alınır mı veya farklı bir marka öneriniz var mı? Teşekkürler bu arada![]()
knk kötü bir marka değil gamepower çoğu kişi ne duyduysa onu diyor evet doğru bazıları bozuk vs. geliyor ama çoğu kişi onlardan ne duyuyorsa onu diyor yani leş bir marka değilNerde görsem gamepower ürünlerine leş diyorlar. Sizce alınır mı veya farklı bir marka öneriniz var mı? Teşekkürler bu arada![]()
Gamepower klavyeleri genellikle sorunlu oluyor.
mouse pad sorunlu olamaz demi?Bir sıkıntı çıkmaz dostum.
Teşekkür ederim peki, ışıksız öneriniz var mı? Kaliteli, soyulmayan, toz tutmayan vb.knk kötü bir marka değil gamepower çoğu kişi ne duyduysa onu diyor evet doğru bazıları bozuk vs. geliyor ama çoğu kişi onlardan ne duyuyorsa onu diyor yani leş bir marka değil
Benim klavyede D tuşu basmıyordu garantiye gönderdim 10 günde geri geldi sıkıntısız kullanıyorum.Gamepower klavyeleri genellikle sorunlu oluyor.
mouse pad sorunlu olamaz demi?Bir sıkıntı çıkmaz dostum.
omen 200Teşekkür ederim peki, ışıksız öneriniz var mı? Kaliteli, soyulmayan, toz tutmayan vb.
Bu güzel dite biliyorum![]()
GamePower GP700 RGB 700x300x4mm Gaming Mousepad - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com