HomerSer
80+ Bronze
Dahası
sen devam et aynen kanka seni virüs değil aklın öldürür zaten
sen devam et aynen kanka seni virüs değil aklın öldürür zaten
neyse kardeşim bu böyle laf dalaşıyla olmaz senin benim fikirler farklı hakını helal etsen devam et aynen kanka seni virüs değil aklın öldürür zaten
Ya makarna yiyip canim ülkem diyiceksiniz yada bu ülkede birşeyler değiştirilirken söz sahibi olucaksinizArkadaşlar hepiniz birer oy kağidindan ibaretsiniz geleceğiniz sizin elinizde
maalesef ama birlikten kuvvet doğar şuan tüm gençlik kenetlense de şu ülkeyi biz kurtarsak yoksa bu ülkenin sonu suriye gibi iç savaş olacakArkadaşlar hepiniz birer oy kağidindan ibaretsiniz geleceğiniz sizin elinizde
helal olsun kankamneyse kardeşim bu böyle laf dalaşıyla olmaz senin benim fikirler farklı hakını helal et
Onlar olsa...Bence sınavların bi sakıncası yok sosyal mesafe maske bu kadar.
ben meselaSence yaparlar mı?Geçen seneden bile sorumlu dersleri olan öğrenciler var
eğer sınavsız tam herkezin hakettiğini veren sistem olursa varım ancak boyle sistem yokAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Umarım ban yemem ama,
Z kuşağı bunları unutmayacak. Farkında mısınız bilmiyorum ama, hayatımız ellerimizden kayıp gidiyor. Ben ***** bir virüs yüzünden görmediğim konudan sorumlu tutuluyorum ve bu sınav benim tüm hayatımı belirliyor. Benim hayallerim vardı be. Neden neden? Ben babama covid bulaştırmak istemiyorum ben vicdan azabı çekmek istemiyorum ben hayatımın boşa çıkarılmasını istemiyorum ben hasta olmak istemiyorum istemiyorum istemiyorum!
umarım bi gün güneşli günler görürüzŞu an ağlamak istiyorum.
Okusanızda boş artık. Ülkedeki en iyi birkaç üniversitede üst segment bir bölüm okumazsanız yıllarca verdiğiniz emekler harcadığınız zamanlar ailenizin emekleri boşa. Yurt dışına çıkmaya bakın bu ülkeyi siz batırmadınız sizde kurtaramazsınız. Batıranlar önce bir gitsinler bu ülkeden artık ivmelensin ülke vatandaşı halkı hissetsin o zaman ülkenize sahip çıkarsınız. Kötü günü neden biz yaşıyoruzda sebep olanlar yaşamıyor hayırdır biz deneme tahtasımıyız? 24 Yaşındayım. En kısa zamanda yurt dışına çıkacağım çalışmaya. Allah nasip ederse kısmetse bir dahada gelmeyi düşünmüyorum.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Umarım ban yemem ama,
Z kuşağı bunları unutmayacak. Farkında mısınız bilmiyorum ama, hayatımız ellerimizden kayıp gidiyor. Ben ***** bir virüs yüzünden görmediğim konudan sorumlu tutuluyorum ve bu sınav benim tüm hayatımı belirliyor. Benim hayallerim vardı be. Neden neden? Ben babama covid bulaştırmak istemiyorum ben vicdan azabı çekmek istemiyorum ben hayatımın boşa çıkarılmasını istemiyorum ben hasta olmak istemiyorum istemiyorum istemiyorum!