Neler Yeni

Ben bir sınav için ailemi, diğer insanları riske atamam.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arkadaşlar hepiniz birer oy kağidindan ibaretsiniz geleceğiniz sizin elinizde

Gamerrrrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yakup Uçaroğlu
bende lise 1 deyim bizede haftaya sınav var bari okul açılır açılmaz yapmayın be (yani öncedende açılmıştı sınavaları yapıp kapatmışlardı)

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ya makarna yiyip canim ülkem diyiceksiniz yada bu ülkede birşeyler değiştirilirken söz sahibi olucaksiniz

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
maalesef ama birlikten kuvvet doğar şuan tüm gençlik kenetlense de şu ülkeyi biz kurtarsak yoksa bu ülkenin sonu suriye gibi iç savaş olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse kardeşim bu böyle laf dalaşıyla olmaz senin benim fikirler farklı hakını helal et (y)
helal olsun kankam

moira

80+ Bronze
Şu an ağlamak istiyorum.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
AbdulBaki
Devletin yaptığı saçmalığa bak

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Umarım ban yemem ama,
Z kuşağı bunları unutmayacak. Farkında mısınız bilmiyorum ama, hayatımız ellerimizden kayıp gidiyor. Ben ***** bir virüs yüzünden görmediğim konudan sorumlu tutuluyorum ve bu sınav benim tüm hayatımı belirliyor. Benim hayallerim vardı be. Neden neden? Ben babama covid bulaştırmak istemiyorum ben vicdan azabı çekmek istemiyorum ben hayatımın boşa çıkarılmasını istemiyorum ben hasta olmak istemiyorum istemiyorum istemiyorum!
eğer sınavsız tam herkezin hakettiğini veren sistem olursa varım ancak boyle sistem yok
bu sefer derse girmeyenle derse giren ay nı notu alcak girene yazık olucak
sınav olursa malesef bu olur malesef çözümü yok
tek yol tek sınav
herk sınıfı 2 ye bölücekler 9 10 11 12 ayrı ayrı alıcaklar veya 5 6 7 8 ayrı zamanda alıcaklar o günde sınavlar 2 haftaya yaılacak ne iyisi bu

emresanda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Umarım ban yemem ama,
Z kuşağı bunları unutmayacak. Farkında mısınız bilmiyorum ama, hayatımız ellerimizden kayıp gidiyor. Ben ***** bir virüs yüzünden görmediğim konudan sorumlu tutuluyorum ve bu sınav benim tüm hayatımı belirliyor. Benim hayallerim vardı be. Neden neden? Ben babama covid bulaştırmak istemiyorum ben vicdan azabı çekmek istemiyorum ben hayatımın boşa çıkarılmasını istemiyorum ben hasta olmak istemiyorum istemiyorum istemiyorum!
Okusanızda boş artık. Ülkedeki en iyi birkaç üniversitede üst segment bir bölüm okumazsanız yıllarca verdiğiniz emekler harcadığınız zamanlar ailenizin emekleri boşa. Yurt dışına çıkmaya bakın bu ülkeyi siz batırmadınız sizde kurtaramazsınız. Batıranlar önce bir gitsinler bu ülkeden artık ivmelensin ülke vatandaşı halkı hissetsin o zaman ülkenize sahip çıkarsınız. Kötü günü neden biz yaşıyoruzda sebep olanlar yaşamıyor hayırdır biz deneme tahtasımıyız? 24 Yaşındayım. En kısa zamanda yurt dışına çıkacağım çalışmaya. Allah nasip ederse kısmetse bir dahada gelmeyi düşünmüyorum.

Top Bottom