Neler Yeni

Ben depresyondamıyım

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Eğer psikolojik sorun ise doktora mutlaka görün. Depresyon ise ben olsaydım doktora gitmezdim. Çünkü asla ama asla samimiyet hissedemiyorsun, sanki sana para için iyi davranıyor gibi geliyor. Böyle konularda bilgim yok ama hayatına sıfırdan başlamayı dene. Olanı düzeltmeyi deneme. Arabanın altında ezilen iphone'u düşün. Birebir parçalarıyla değiştirebilirsin ama değeri normal 2. ellere göre düşer çünkü o hala iphone olsa da orjinal değildir.

2mApoo

80+ Silver
sende demişsin mesela, kendi zorlaştırıyo kendi işlerini bence. o yüzden böyle dedim hemde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya işte kendini düzeltmeye çalışmayan anlamında demek istedim. yoksa öyle hakaret anlamında değil.
tamamdır anladım knk

Eğer psikolojik sorun ise doktora mutlaka görün. Depresyon ise ben olsaydım doktora gitmezdim. Çünkü asla ama asla samimiyet hissedemiyorsun, sanki sana para için iyi davranıyor gibi geliyor. Böyle konularda bilgim yok ama hayatına sıfırdan başlamayı dene. Olanı düzeltmeyi deneme. Arabanın altında ezilen iphone'u düşün. Birebir parçalarıyla değiştirebilirsin ama değeri normal 2. ellere göre düşer çünkü o hala iphone olsa da orjinal değildir.
Devlet hastanesindeki psikologlar için olabilir ama özel klinik - muayene yerlerinde çok iyi bildiğim abilerim ablalarım var. Bence özele gitsin direk. Zaten eğer ilaç tedavisi gerekirse hiç uğraşmadan devlete gidebilir . Psikiyatrist yada psikoterapistin yanına

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
tamamdır anladım knk

Devlet hastanesindeki psikologlar için olabilir ama özel klinik - muayene yerlerinde çok iyi bildiğim abilerim ablalarım var. Bence özele gitsin direk. Zaten eğer ilaç tedavisi gerekirse hiç uğraşmadan devlete gidebilir . Psikiyatrist yada psikoterapistin yanına
Dediğim gibi asla samimi hissedemezsin. Sana arkadaş gibi gelmez, gelemez.

2mApoo

80+ Silver
Dediğim gibi asla samimi hissedemezsin. Sana arkadaş gibi gelmez, gelemez.
Knk zaten önceden gittin mi bilmiyorum ama o samimiyeti bilerekten kurmazlar. Örneğin arkadaşınlasın ve ikinizde karşılıklı derdinizi anlatır içinizi dökersiniz , fakat terapist dinler , hasta konuşur. Arkadaş ile terapist arasındaki en büyük fark bu bence. Ayrıca ikili ilişkinin profesyonel seviyede olmak zorundadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,411
Üyeler
161,043
Son üye
shnmusa
Top Bottom