Neler Yeni

Benim cihazım aynı anda kaç tane roblox acar

tayyip28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tayyip guctas
Laptop kullaniyom hp350g1 özellikler
İ5 4210U
Amd 8600m(MC Java girdiğim f3e basiyom hd4000 kullaniyo bilen varsa onada yardım edebilirmi MC tlauncher dan)
4gb der 1600civari bişey olması lazım tek kanal(bı tane daha alsam aynı ozellilte valo veya başka oyunlarda fpsim artarmi)
Bı uygulama var onunla aynı anda 10tane felan hesapla roblox oynuyolar afk felan işte bende merak ediyor kactane acar en düşük grafikte ve bir sorun oluşturur mu benim laptop zaten fazla ısındığını icin kapiniyo açınca bisiler yaziyo enter a basınca yine kullana biliyom bende fan'ın altına bı fan daha koydum öyle kullaniyom onunda bı zarrari olmaz demi

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Laptop kullaniyom hp350g1 özellikler
İ5 4210U
Amd 8600m(MC Java girdiğim f3e basiyom hd4000 kullaniyo bilen varsa onada yardım edebilirmi MC tlauncher dan)
4gb der 1600civari bişey olması lazım tek kanal(bı tane daha alsam aynı ozellilte valo veya başka oyunlarda fpsim artarmi)
Bı uygulama var onunla aynı anda 10tane felan hesapla roblox oynuyolar afk felan işte bende merak ediyor kactane acar en düşük grafikte ve bir sorun oluşturur mu benim laptop zaten fazla ısındığını icin kapiniyo açınca bisiler yaziyo enter a basınca yine kullana biliyom bende fan'ın altına bı fan daha koydum öyle kullaniyom onunda bı zarrari olmaz demi
Bunu sen denesen daha iyi olur, ama 3-4 tane açar diye düşünüyorum. Ayrıca MineCraft'ın öyle bir şey yapması normal, tuş ile siz değiştiriyorsunuz onu.

tayyip28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tayyip guctas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu sen denesen daha iyi olur, ama 3-4 tane açar diye düşünüyorum. Ayrıca MineCraft'ın öyle bir şey yapması normal, tuş ile siz değiştiriyorsunuz onu.
Nasıl değiştiririm peki bu arada teşekkürler yanıtınız icin,bu arada afk birakicagim oyun pets go

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,430
İsim
Emre
Discord
necromancerr
3-4 açmaz muhtemelen özellikle 4 gb ram ile 2 tane açar ve oynatırsa öpüp başına koysun roblox rami sağlam tüketiyor

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
3-4 açmaz muhtemelen özellikle 4 gb ram ile 2 tane açar ve oynatırsa öpüp başına koysun roblox rami sağlam tüketiyor
Konu sahibi deneyip bilgilendirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl değiştiririm peki bu arada teşekkürler yanıtınız icin,bu arada afk birakicagim oyun pets go
Değiştiremezsiniz, bırakın kalsın öyle. Ayarlara bakın belki ayarı vardır.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,430
İsim
Emre
Discord
necromancerr

işlemciden ziyade ramden falso yer rami 8-16 falan olsaydı yapardı arkadaş 8 gb ram 9100f ve 1650 ile 4 tane açıyor.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun

tayyip28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tayyip guctas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Şuan lapto bende değil yakında alicam ins yinede yardımlarınız için teşekkürler iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,725
Üyeler
162,724
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom