Neler Yeni

benim sistem arayışım ne segment olmalı ?

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
arkadaşlar video yayın olcak genellikle fortnite cs valo gta 5 rp cod warz oynıcam yayını yapcağım veya videosunu yapcaklarım gta 5 rp cs ve valo olcak bana hangi segment uyuyo ona göre para harcıcam

orta segment mi girişmi üst seviyemi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
arkadaşlar video yayın olcak genellikle fortnite cs valo gta 5 rp cod warz oynıcam yayını yapcağım veya videosunu yapcaklarım gta 5 rp cs ve valo olcak bana hangi segment uyuyo ona göre para harcıcam

kanka bence alabildiğin en f/p ürünleri al bütçenin yettiği en iyi pc'yi al ama kazık olmasın alabileceğin maks f/p sistemi al
ama ekrna kartını iyi al ram 16 yap

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçene göre değişir, 3000₺'si olan adama üst segment mi önerelim?
ya bütçeye göre öneri yapın dedmedim nerenden okuyon benim ihtiyacıma göre hangi segment dedim

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu nasıl bir soru be? Bütçeye bağlı olarak değişmeli.
halen bütçe dionuz sorum şu benim kullanım amacıma göre hangi segment olmalı herhangi bi abartı veya düşüklük olmadan ona göre para ayırcam mesela üstse daha fazla para koycam girişse daha az böylece cebimde para kalcak.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
ya bütçeye göre öneri yapın dedmedim nerenden okuyon benim ihtiyacıma göre hangi segment dedim
Ne alaka? Örneğin CSGO oynamak için 2000₺ PC'de yeter ama ben 9000₺ harcadım.

halen bütçe dionuz sorum şu benim kullanım amacıma göre hangi segment olmalı herhangi bi abartı veya düşüklük olmadan ona göre para ayırcam mesela üstse daha fazla para koycam girişse daha az böylece cebimde para kalcak.
Segment bütçeye göre seçilir. Madem çok biliyorsun o zaman konu açma. Orta-Üst seviye toplayın.

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork

cod wz oynayıp aynı anda yayın yapmak için en az bi 3600x lazımdır diye düşünüyorum. 3600x alırsan ekran kartında dengi 5600xt veya 2060s olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,807
Üyeler
162,732
Son üye
SteamYardım35
Top Bottom