Neler Yeni

Benim standartlarıma göre uygun dil var mı?

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Arkadaşlar öğrenmesi kolay bir dil arıyorum pek önemli bir yabancı dilim yok ama ailem beni kursa göndermek istiyor bende öğrenmesi kolay bir dil istiyorum bende maalesef ki hafif konuşma bozukluğu bulunmakta bazı sesler çıkamıyor pelteklik hemen hemen benzer latin alfabesi olursa ve yazıldığı gibi direk okunursa çok güzel olur öyle bir dil var mı?

Şimdi'den tavsiyeler için teşekkür ederim.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
ingilizce, eğer türkçeden başka dil bilmiyorsanız bence ilk olarak ingilizceden başlayın, gerçekten kolay bir dil her dildeki gibi kelime öğrenimi ve cümle temel yapıları hakkında 1 2 ay düzenli çalışırsanız hafiften öğrenmeye başladığınızı fark edeceksiniz. sürekli pekiştirdikçe de 6. ayda genel olarak her şeyi anlayabilirsiniz. benim yaşadıklarım bu şekildeydi günde 30 dk 40 dk çalışma zamanı ayırın kendinize.(her dil için yapabilirsiniz)

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ingilizce, eğer türkçeden başka dil bilmiyorsanız bence ilk olarak ingilizceden başlayın, gerçekten kolay bir dil her dildeki gibi kelime öğrenimi ve cümle temel yapıları hakkında 1 2 ay düzenli çalışırsanız hafiften öğrenmeye başladığınızı fark edeceksiniz. sürekli pekiştirdikçe de 6. ayda genel olarak her şeyi anlayabilirsiniz. benim yaşadıklarım bu şekildeydi günde 30 dk 40 dk çalışma zamanı ayırın kendinize.(her dil için yapabilirsiniz)
Yorumun için Teşekkür Ederim Evet B1 seviyesinde İngilizce konuşabilir durumdayım ve Ailem beni İngilizce kursuna göndermek istemekte belki olabilir çünkü öğrenmesi dediğin gibi kolay ve global bir dil teşekkürler.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Yorumun için Teşekkür Ederim Evet B1 seviyesinde İngilizce konuşabilir durumdayım ve Ailem beni İngilizce kursuna göndermek istemekte belki olabilir çünkü öğrenmesi dediğin gibi kolay ve global bir dil teşekkürler.
ingilizcenizi b2, c1 seviyesine getirince öğrenmek istediğiniz dilleri ingilizce üzerinden öğrenmeyi deneybilirsiniz. benim ingilzce seviyem de b1 olduğu için kendimi daha fazla geliştirmem gerekiyor. nette deneyimleyen insanların yorumlarına bakabilirsiniz

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ingilizcenizi b2, c1 seviyesine getirince öğrenmek istediğiniz dilleri ingilizce üzerinden öğrenmeyi deneybilirsiniz. benim ingilzce seviyem de b1 olduğu için kendimi daha fazla geliştirmem gerekiyor. nette deneyimleyen insanların yorumlarına bakabilirsiniz
Evet benim de aklımda bulunmakta o fikir teşekkürler yorumun için.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Almanca. Biraz zordur ama öğrenirseniz sizi kesinlikle aç bırakmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,145
Üyeler
163,950
Son üye
duduk
Top Bottom