TN panel ise alınmaz bence.Normalde Samsung oddsey alacaktım 240 hz sahibinden de var fiyatı 10 k alınır mı?
Kullanım amacı sadece valo/cs oynamak ve tarayıcıda gezinmekse alınır. Daha geniş oyun kültürünüz varsa, dizi/film izleyecekseniz alınmaz.Normalde Samsung oddsey alacaktım 240 hz sahibinden de var fiyatı 10 k alınır mı?
Samsung Odyssey G kaç?Normalde Samsung oddsey alacaktım 240 hz sahibinden de var fiyatı 10 k alınır mı?
Panele bakarak monitör alınıyor olsaydı bu kadar satmazdı bu monitör. Kendi klasmanında ve hitap ettiği alanda 1 numarada ve OLED ler bile bu performansı sağlayamıyorken "TN panel alınmaz" yorumunuzu gülerek geçiyorum.TN panel ise alınmaz bence.
Oledler bile bu performansı sağlayamıyo mu alla alla bak Allah'ın işine senPanele bakarak monitör alınıyor olsaydı bu kadar satmazdı bu monitör. Kendi klasmanında ve hitap ettiği alanda 1 numarada ve OLED ler bile bu performansı sağlayamıyorken "TN panel alınmaz" yorumunuzu gülerek geçiyorum.
Teşekkürler hocamBenq tn panelde bile çok güzel renk veriyor , ben de 2. El xl2546k aldım 13k ya. 1080p de competitive oyunlar için zirve bence.
G4Samsung Odyssey G kaç?
hangi model 2546k ise alınır 2540 ise alınmazTeşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
G4
alınabilir o zaman ciddi fps oyuncusuyum diyorsan dyac işine yarar ama keyfine girerim ara sıra fps oynarım ara sıra hikaye diyorsan tavsiye etmem2546 hocam