Neler Yeni

BENZİN OLARAK OPET Mİ YOKSA SHell mi Mİ DAHA İYİ?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Ben normalde opetten alıyorum ama shell daha iyi deniyor bilgisi olan var mı?

Siaus

80+

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,955
İsim
Hacı
Shell üzerine tanımam.

Gazı bile diğerlerinden daha performanslı ve uzun gidiyor.
Geçen opet den gaz aldım araba çekmiyordu 🤣

Shellinkinde çeyrek basiyorsam, diğerinde yarıdan fazla basıyordum gaza 🤣

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Ahmet Taşlıova
Arkadaşlar yakin bir dostum shell de istasyon müdürü..onun dediklerini aktarıyorum kararı siz verin kullanımda...
1- Her zaman bildiğiniz yerden alın
2- Yakıt aldığınız yerin ilgili ana markadan yakıt tedarik ettiğine mutlaka dikkat edin
3- Yakıt aldığınız yerin ana markanın kendi istasyonu olmasına dikkat edin..Yani shell ve opet in kendi istasyonlarını bulursanız oradan alın şahıs firması olup da shell opet in isim hakkını kullanan firmalardan almayın
4-Yakit sirkülasyonu fazla olan yerden alın, depolarda beklemiş yakıt iyi değildir özellikle dizel ve LPG de
5- Aracınızın üreticisi olan firmanın önerdiği yerden yakıt alın çünkü yağ yakıt ve arac motor bileşenleri aracin üretim ve çalışma prensibine uygun olduğu zaman aracınızı uzun ömürlü ve sağlıklı kullanabilirsiniz..

Sametpnrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
MSP
Nisan çıkışlı ford aracı 5600km'dir opetten alıyorum. Bildiğim kadarıyla opetin yakıtı shell'e göre daha inceymiş yakıt tüketiminde faydası olduğunu söyleyenler vardı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,451
İsim
Diyarhan
Boşuna dememişler benzini shell den... Kelden diye 😄 Motorin kısmında opeti öneririm.

ExploiT

80+ Bronze
Nisan çıkışlı ford aracı 5600km'dir opetten alıyorum. Bildiğim kadarıyla opetin yakıtı shell'e göre daha inceymiş yakıt tüketiminde faydası olduğunu söyleyenler vardı.
Tam tersi Shell'in yakıtı Opet'e göre daha ince yani Opet daha kalın yakıt. Bunun dezavantajı enjektörler zamanla tıkanabiliyor.
Ben Shell tercih ediyorum yakıt daha ince fakat performans daha iyi ayrıca enjektörlerde uzun kullanımda sorun yaşatmıyor.. Daha önce çok yer denedim ama sonuç hep hüsran oldu. Eninde sonunda gidip yakıt katkısı alarak enjektörleri temizlemek zorunda kaldım.. Shell'den şaşmayın.
Arkadaşlar yakin bir dostum shell de istasyon müdürü..onun dediklerini aktarıyorum kararı siz verin kullanımda...
1- Her zaman bildiğiniz yerden alın
2- Yakıt aldığınız yerin ilgili ana markadan yakıt tedarik ettiğine mutlaka dikkat edin
3- Yakıt aldığınız yerin ana markanın kendi istasyonu olmasına dikkat edin..Yani shell ve opet in kendi istasyonlarını bulursanız oradan alın şahıs firması olup da shell opet in isim hakkını kullanan firmalardan almayın
4-Yakit sirkülasyonu fazla olan yerden alın, depolarda beklemiş yakıt iyi değildir özellikle dizel ve LPG de
5- Aracınızın üreticisi olan firmanın önerdiği yerden yakıt alın çünkü yağ yakıt ve arac motor bileşenleri aracin üretim ve çalışma prensibine uygun olduğu zaman aracınızı uzun ömürlü ve sağlıklı kullanabilirsiniz..
Ayrıca arkadaşa katılıyorum sirkülasyonu yüksek yerlerden alın

Top Bottom