T.P.G.
80+ Titanium
Umarım çalınmamıştır Umarım çalınmamıştır Umarım çalınmamıştır Umarım çalınmamıştırÇalınmış da olabilir, güvenemiyorum. Erken sevinmemek gerekiyor.
Umarım çalınmamıştır Umarım çalınmamıştır Umarım çalınmamıştır Umarım çalınmamıştırÇalınmış da olabilir, güvenemiyorum. Erken sevinmemek gerekiyor.
Hayır.Görmek ister misin?
Erken seçim olmaz.Hayır.
Bu da bence erken seçimin 2021'in başına kaymasını sağlayabilir.
Çalsalar şuana kadar el atarlardı. Dediklerine göre RTE istifa ettirmiş.Çalınmış da olabilir, güvenemiyorum. Erken sevinmemek gerekiyor.
Eğer kabul olmazsa @06ankaralı yla Külliye'ye bi top atışı yaparız uyarı babındaTwitter hesabi kapalı
Hiçbir haber kanali paylaşmiyor
Bazi arkadaşlari bakanlar vs lehine paylasim yapiyorlar
Yeni atanan Merkez Bankasi başkaniyla ciddi hüsumeti olduğu konusuluyor
Gerçekten İstifa etmiş kabul edilir mi bilmem yakin zamanda Süleyman Soylu örneği var.
Süleyman Soylu için, binlerce kişi göreve gelmesi yönünde paylaşımlar yaptı. Akbayrak için, halk tabanında göreve gelmesini isteyen yok.Twitter hesabi kapalı
Hiçbir haber kanali paylaşmiyor
Bazi arkadaşlari bakanlar vs lehine paylasim yapiyorlar
Yeni atanan Merkez Bankasi başkaniyla ciddi hüsumeti olduğu konusuluyor
Gerçekten İstifa etmiş kabul edilir mi bilmem yakin zamanda Süleyman Soylu örneği var.
İsteyenler de akıllarını kullanamayanlar xdSüleyman Soylu için, binlerce kişi göreve gelmesi yönünde paylaşımlar yaptı. Akbayrak için, halk tabanında göreve gelmesini isteyen yok.