Neler Yeni

Beslenme programım nasıl olmalı ?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Arkadaşlar bugün fitness'da ilk günüm hoca ilk gün 30 dk bisiklet 30 dk da koşu bandında koş dedi yarın gel bu verdiğim hareketleri çalıştırıcam dedi sonra ben salondan çıkarken hocaya ne yemeliyim diye sordum kağıt falan veriyormusunuz dedim hocada hayır dedi ne yemem gerektiğini söyledi ama aklımda kalmadı kısacası beslenme programı atar mısınız/önerir misiniz ?
Omuz: 112
Göğüs: 93
Kol: 31
Bel: 83
Bacak: 58
Kilo: 72
Vücut değerlerimde bu şekilde

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar bugün fitness'da ilk günüm hoca ilk gün 30 dk bisiklet 30 dk da koşu bandında koş dedi yarın gel bu verdiğim hareketleri çalıştırıcam dedi sonra ben salondan çıkarken hocaya ne yemeliyim diye sordum kağıt falan veriyormusunuz dedim hocada hayır dedi ne yemem gerektiğini söyledi ama aklımda kalmadı kısacası beslenme programı atar mısınız/önerir misiniz ?
Omuz: 112
Göğüs: 93
Kol: 31
Bel: 83
Bacak: 58
Kilo: 72
Vücut değerlerimde bu şekilde
Baya dandik bir mahalle salonuna felan gidiyorsun diye tahmin ediyorum
https://gunluk-makro-besin-ihtiyaci.hesaplama.net/hesaplama.do şu linkten ihtiyacınıza ve kendinize göre doldurup bir fikir alın
Makro besin ihtiyaçları konusunda daha sonra fatsecret tarzı bir uygulamadan bir plan çıkartmaya çalışın veya internetten programları araştırın
Definasyon ( Kilo Verme Parçalanma) Bulk ( Kilo alıp kas kütlesi arttırmak )
1654638101819.png

Ekler

• 1654638139490.png
    1654638139490.png
    808.2 KB · Hit: 32

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baya dandik bir mahalle salonuna felan gidiyorsun diye tahmin ediyorum
https://gunluk-makro-besin-ihtiyaci.hesaplama.net/hesaplama.do şu linkten ihtiyacınıza ve kendinize göre doldurup bir fikir alın
Makro besin ihtiyaçları konusunda daha sonra fatsecret tarzı bir uygulamadan bir plan çıkartmaya çalışın veya internetten programları araştırın
Definasyon ( Kilo Verme Parçalanma) Bulk ( Kilo alıp kas kütlesi arttırmak )Alıntıyı görüntüle
tam böyle bir şey arıyordum çok teşekkür ederim bu arada aylık 250 tl veriyorum uygun bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,336
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom