Neler Yeni

beta plus mağazası iade sorunu

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
trendyol beta plus mağazındasından bu ürünü aldım https://www.trendyol.com/Asus/vp249...-36755545?boutiqueId=411304&merchantId=105369

ürün paneli kırık bir şekilde yeşil mor dik çizgiler ve siyah yuvarlak lekeler şeklinde arızalı bir şekilde geldi kutuda herhangi bir hasar yoktu kendim teslim aldım iade ettim iademi reddettiler asus teknik servisine göndermemi söylediler telefonda asus teknik servisi faturayla beraber onarım talep formu doldurmamı istiyor fakat beta plus mağazası 13 gündür faturamı göndermiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,949
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
faturasız nasıl aldın

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
trendyol beta plus mağazındasından bu ürünü aldım https://www.trendyol.com/Asus/vp249...-36755545?boutiqueId=411304&merchantId=105369

ürün paneli kırık bir şekilde yeşil mor dik çizgiler ve siyah yuvarlak lekeler şeklinde arızalı bir şekilde geldi kutuda herhangi bir hasar yoktu kendim teslim aldım iade ettim iademi reddettiler Asus teknik servisine göndermemi söylediler telefonda Asus teknik servisi faturayla beraber onarım talep formu doldurmamı istiyor fakat beta plus mağazası 13 gündür faturamı göndermiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz
faturasın nasıl aldın almasaydın keşke faturan olmadığı için hatta iadeni kabul etmeme şansları var trendyol müşteri hizmetlerini ara ve şikayet et
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ve trendyol dolandırıcı bir çok firma ile dolu geçenlerde orjinal die aldığım xiami kulaklık kutusu orjinali deildi kulaklık kulaklık deildi saç teli gibi kablosu vardı iade ettim hepsiburada gibi ürünleri kendileri satan yerlerden alsanız daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Arda

ürün paneli kırık bir şekilde yeşil mor dik çizgiler ve siyah yuvarlak lekeler şeklinde arızalı bir şekilde geldi kutuda herhangi bir hasar yoktu kendim teslim aldım iade ettim iademi reddettiler Asus teknik servisine göndermemi söylediler telefonda Asus teknik servisi faturayla beraber onarım talep formu doldurmamı istiyor fakat beta plus mağazası 13 gündür faturamı göndermiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz
Trendyol ile iletişime geçtin mi, satıcının tutumu hakkında?

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dikkat etmedim faturamı göndermeleri için trendyolu aradım firmaya ilettim dönüş yaptıklarında mail atacağız dediler hala ses seda yok

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
O mağaza sıkıntılı harbi. Hepsiburada da onun yorumlarını gördüm. Aynı iade sorununu yaşayan kişi var.

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durum ne bende aldim monitor gelmesini bekliyorum iade aldilarmi
tüketici hakem heyeti kararıyla 5-6 ay içinde paramı geri alabildim betaplustan uzak durun bozuk arızalı ürünleri tekrar bir başkalarına gönderiyor bilginiz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,237
Üyeler
168,606
Son üye
Abdülhey222
Top Bottom