- Bütçe
- 4000
Merhaba 3-4k bütçem var belki biraz daha zorlayabilirim. Beyaz bir bilgisayar kasası istiyorum. Ekran kartım Asus dual 4060. 240mm sıvı soğutma var (çift fanlı). Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Merhaba 3-4k bütçem var belki biraz daha zorlayabilirim. Beyaz bir bilgisayar kasası istiyorum. Ekran kartım Asus dual 4060. 240mm sıvı soğutma var (çift fanlı). Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Ben de tam onu onerecektim. Cok saglam model. NZXT kalitesini biliyoruz zaten.Hocam bende bu nzxt h5 flow var extra olarak 6 adet 140mm nzxt beyaz fan taktım çok iyi oldu tavsiye ederim
NZXT H5 Flow CC-H51FW-01 2x120mm Mesh Temperli Cam USB Type-C Beyaz E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam bende bu nzxt h5 flow var extra olarak 6 adet 140mm nzxt beyaz fan taktım çok iyi oldu tavsiye ederim
NZXT H5 Flow CC-H51FW-01 2x120mm Mesh Temperli Cam USB Type-C Beyaz E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com