Neler Yeni

Beyaz eşya marka model tavsiyesi?

Merhaba arkadaşlar düğün hazırlığı için beyaz eşya bakmaya başladık ve tam olarak hangi ürün net alınabilir hangi ürün tercih edilmemeli tam bir bilgi sahibi değilim eğer varsa önerdiğiniz sevdiğiniz bildiğiniz veya önermediğiniz modeller nelerdir?

ormantik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Timur
beyaz eşya vestel hiç sıkıntı çekmedim

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,693
İsim
Yavuz
Genelde Bosch ve Arçelik tercih ediliyor. Ben ve yakınlarım öyle tercih ettik.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
beyaz eşya vestel hiç sıkıntı çekmedim
Ailemde genelde hep vestel tercih etti fiyat açıaından uygun oluyor diye ama biz de hep vestel ürünlerimizde sorun yaşadık çamaşır makinesi buzdolabı vs.
Bosh, profilo, simens, samsung markaları var şuanlık aklımda ama hangi modelleri almalıyım bilemedim

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
profilo ve bosh tercih ediliyor

Genelde Bosch ve Arçelik tercih ediliyor. Ben ve yakınlarım öyle tercih ettik.
Bosh un da her serisi güzel değil diyorlar series 4 en problemli seriymiş gördüğüm kadarıyla

ormantik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Timur
Ailemde genelde hep vestel tercih etti fiyat açıaından uygun oluyor diye ama biz de hep vestel ürünlerimizde sorun yaşadık çamaşır makinesi buzdolabı vs.
Bosh, profilo, simens, samsung markaları var şuanlık aklımda ama hangi modelleri almalıyım bilemedim
sorun yaşamızın sebebi akım olabilir mi ? akım koruma ile hiçbir vestel ürününün ben imalat hatası hariç tabi hiçbir sorun yaşadğını görmedim en kıralını al akım yüksek voltajda güm gider.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,693
İsim
Yavuz
sorun yaşamızın sebebi akım olabilir mi ? akım koruma ile hiçbir vestel ürününün ben imalat hatası hariç tabi hiçbir sorun yaşadğını görmedim en kıralını al akım yüksek voltajda güm gider.
Bilgim yok o konuda akımdan mı ama yaşadığımız soeunların ardı arkası bitimiyordu dediğiniz gibi akım koruma bütün elektronik eşya kullanılan prizlere şart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben serie4 kullanıyorum. Çamaşır Makinesi.
Herhangi bir sorun yaşadınız mı peki çalışmada, ne kadar süredir kullanmaktasınız

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar düğün hazırlığı için beyaz eşya bakmaya başladık ve tam olarak hangi ürün net alınabilir hangi ürün tercih edilmemeli tam bir bilgi sahibi değilim eğer varsa önerdiğiniz sevdiğiniz bildiğiniz veya önermediğiniz modeller nelerdir?
kanka valla bende evlilik alışverişi aşamasındayım daha buzdolabı alalı 10 gun olmadı arçelik aldım 19k ya.
toshiba 139 /55 tv aldım 8 k ya 1 ay önce
tv 13k oldu
buzdolabı 22 k

ormantik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Timur
Bilgim yok o konuda akımdan mı ama yaşadığımız soeunların ardı arkası bitimiyordu dediğiniz gibi akım koruma bütün elektronik eşya kullanılan prizlere şart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir sorun yaşadınız mı peki çalışmada, ne kadar süredir kullanmaktasınız
2017 den beri tüm beyaz eşyam vestel klimasına kadar şuana kadar sıkıntı olmadı akım koruma çok önemli yüksek akımlarda her cihaz zarar görür ve zamanla bozulmaya doğru gider bu bir gerçek

Simsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rahman AKTAŞ
Bende beyaz eşyalarımı yeni aldığım için kendi aldığım ürünleri seninle paylaşmak isterim fikir edinirsin.

genel olarak profilo bosch siemens tercihimiz oldu, açıkçası üzeceğini düşünmüyorum, profilo ile bosch arasında biraz fiyat farkı olduğu için ben profilo tercih ettim ama sonuçta aynı banttan çıkan ürünler(satıcının beyanı) aralarında çok fazla kalite farkı olacağını sanmıyorum.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Bosch Profilo Siemens

Top Bottom