Hocam piyasada öyle bir monitör varsa bize de söyleyinArkadaşlar merhaba,
144 Hz, 1ms, IPS panel, 24 inç mümkünse curved özellikleri olan (veya bu özelliklere yakın) BEYAZ oyuncu monitörü aramaktayım. Varsa yardımcı olabilir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler.
kaplama yaptırabilir sanayide kaliteli araba kaplama yapanlarla konuş ölç işte kaça olur felan de beyaz monitörler çok pahalı oluyor dedim şekilde daha ucuza getirirsin çevrende arabaya modifiye yapanlar felan varsa onlara sana yardımcı olur şu felan yapar derHocam piyasada öyle bir monitör varsa bize de söyleyin
Varsa bile genelde gereksiz pahalı veya bilinmeyen markalar var.Bence siyah bir monitör alıp boyamanız daha mantıklı,boyarken de Youtube'dan yardım alabilirsin.
Hocam iyi demişsiniz de konu sahibi ben değilimkaplama yaptırabilir sanayide kaliteli araba kaplama yapanlarla konuş ölç işte kaça olur felan de beyaz monitörler çok pahalı oluyor dedim şekilde daha ucuza getirirsin çevrende arabaya modifiye yapanlar felan varsa onlara sana yardımcı olur şu felan yapar der
boyama demişiniz ya ondan sizin cevaba yazdım boyama çok yanlış olurHocam iyi demişsiniz de konu sahibi ben değilim![]()
Doğrudur,pek bilgim yok açıkçası bu konuda eğer daha iyi olacaksa kaplama yaptırsın.boyama demişiniz ya ondan sizin cevaba yazdım boyama çok yanlış olur
Ben piyasada böyle bir monitör görmedim sjsbdlhdhnArkadaşlar merhaba,
144 Hz, 1ms, IPS panel, 24 inç mümkünse curved özellikleri olan (veya bu özelliklere yakın) BEYAZ oyuncu monitörü aramaktayım. Varsa yardımcı olabilir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler.