- Bütçe
- 2500
Öncelikle bir bölüm seçmem gerekiyordu mouse konusunda daha çok yardıma ihtiyacım olduğu için bu bölümü seçtim. Şu anda kullandığım klavye mouse kablosuz ve gerçekten kablosuz olması çok rahat oluyor ama kaliteli ürünlerde kablosuz özelliği eklendiğinde fiyatlar arttığından kablolu tarafına da sıcak bakıyorum. Kasam beyaz ve ekipmanlarımın uyumlu olmasını istiyorum o yüzden beyaz önceliğim. Bu yüzden uygun ürün bulmakta biraz zorlanıyorum. Bütçe olarak klavye+mouse maksimum 2500 TL olarak düşünüyorum ama ne kadar fiyat performans ürünler olursa benim için o kadar iyi. Çünkü bir de mousepad almayı düşünüyorum. Kendim iki tane ürün buldum. İlk başta Logitech G203 faresini beğenmiştim sonra Glorious Model D'yi gördüm ve sensörününde kaliteli olduğunu söylüyorlar. Daha iyi fareler vardır ama ben çok bilgili olmadığım için ve fiyatı uygun olduğu için bunu seçtim. Zaten bu yüzden sizin de önerilerinizi almak istedim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Logitech G203 Lightsync 910-005797 Kablolu Oyuncu Mouse Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G203 Lightsync 910-005797 Kablolu Oyuncu Mouse Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync 910-005797 Kablolu Oyuncu Mouse Beyaz özelliklerini incele, 659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Glorious Model D GD-WHITE Mat Beyaz RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model D GD-WHITE Mat Beyaz RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D GD-WHITE Mat Beyaz RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.059,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com