Neler Yeni

Beyaz olsun diye Thermalright Peerless Assasin iade edilir mi

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ahmet
Sistem topluyorum parçalarımı yavaş yavaş sipariş ediyorum. Thermalrightın peerless assasin kule tipi soğutucusunu almıştım ama diğer parçaların yarısı siyah yarısı beyaz kasam da beyaz. Beyaz doğutucular gerçekten görünüş olarak çok iyi duruyor ama aynı modelin beyazını bulamadım. Aynı marka ya da başka bi markadan beyaz argb kule tipi soğutucu öneriniz var mı iade etmeye değer mi? (işlemcim ryzen 5 7500f)

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Sistem topluyorum parçalarımı yavaş yavaş sipariş ediyorum. Thermalrightın peerless assasin kule tipi soğutucusunu almıştım ama diğer parçaların yarısı siyah yarısı beyaz kasam da beyaz. Beyaz doğutucular gerçekten görünüş olarak çok iyi duruyor ama aynı modelin beyazını bulamadım. Aynı marka ya da başka bi markadan beyaz argb kule tipi soğutucu öneriniz var mı iade etmeye değer mi? (işlemcim ryzen 5 7500f)
Kişisel tercihlere önem veriyorum beyaz için iade ederim ben etmende sakınca görmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/5607...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bi de bu sıvı soğutucu nasıldır? Kule tipi performansını görür müyüm ?
İşlemcine gayet yeterli olur buda

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişisel tercihlere önem veriyorum beyaz için iade ederim ben etmende sakınca görmüyorum.

İşlemcine gayet yeterli olur buda
ilerde daha iyi bi amd işlemciye yükselttiğimde bana sıkıntı yapar mı peki

Ya da beyaz kule tipi soğutucu öneriniz var mıdır ?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Hüseyin Mert Görgel
ilerde daha iyi bi amd işlemciye yükselttiğimde bana sıkıntı yapar mı peki

Ya da beyaz kule tipi soğutucu öneriniz var mıdır ?
Sorun olmadan 9700X te kullanabilirsin kule tipi olarak beyaz seçeneği fazla yok uygun olanlarda pek iyi soğutmaya sahip değil

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Hüseyin Mert Görgel

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet thermalright kaliteli soğutucudur problem yaşamazsın
hocam çok özür dileyerek soruyorum beyaz olan sıvı soğutma aynı fiyatlara 2-3 tane çeşidi var therlamright ınhangisini önerirsiniz bilginiz var mı

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Hüseyin Mert Görgel
hocam çok özür dileyerek soruyorum beyaz olan sıvı soğutma aynı fiyatlara 2-3 tane çeşidi var therlamright ınhangisini önerirsiniz bilginiz var mı
Frozen prism bakabilirsin soğutma olarak diğerlerinden bir tık daha önde eğer bütçe çıkarsa ve görüntü anlamında farklı bir şey arıyorsan warframe modeli var LCD ekranlı linkini ekliyorum onada bakabilirsin

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ahmet
Frozen prism bakabilirsin soğutma olarak diğerlerinden bir tık daha önde eğer bütçe çıkarsa ve görüntü anlamında farklı bir şey arıyorsan warframe modeli var LCD ekranlı linkini ekliyorum onada bakabilirsin
Hocam bununla ilerde işlemcimi yükseltebilirim değil mi ? Tek kafama takılan soru bu oldu. Yardımınız için çok teşekkürler.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hocam bununla ilerde işlemcimi yükseltebilirim değil mi ? Tek kafama takılan soru bu oldu. Yardımınız için çok teşekkürler.
Evet problem olmadan yükseltebilirsin 7800X3D 9700X gibi işlemcileride rahatlıkla soğutabilirsin

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ahmet
hocam peki 400-500 daha verip thermalrightın 360mm sıvı soğutucusunu almak nasıl fikir zaten kasama fan takacaktım ekstra bi fan 400tl zaten 360mm 3 fanlı o yüzden masrafsız oluyor ne dersiniz

hocam peki 400-500 daha verip thermalrightın 360mm sıvı soğutucusunu almak nasıl fikir zaten kasama fan takacaktım ekstra bi fan 400tl zaten 360mm 3 fanlı o yüzden masrafsız oluyor ne dersiniz
örnek olarak https://www.gaming.gen.tr/urun/5606...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Son düzenleme:
Top Bottom