Beyaz sistem kurma başlangıcı

Konudaki kasa iyi şuan ya hatta önüne lcd ekran takılıyormuş onuda alırım büyük iht

Önerin için teşekkürler güzelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet

al daha kaliteli ama fan masrafın olacak

Konudaki kasa iyi şuan ya hatta önüne lcd ekran takılıyormuş onuda alırım büyük iht
lcd ekranlısı 10k harici alınmıyor diye biliyorum

Merhaba arkadaşlar.

Her ay olarak 1tane kaliteli donanımlar almaya başlıcam. Beyaz sistem kurcam yani.

Aklımda 32gb DDDR5 yüksek mhz ve 1080p de ultra ayarlar yetcek kadar güçlü sistem kurmayı düşünüyorum . 4060 veya 4070 ekran kartı gibi.

Aklımda kasa olarak şu var.

Anakart başlangıç olarak şu : https://www.itopya.com/asus-rog-str...dr5-soket-1700-m2-hdmi-dp-matx-anakart_u23851

Veya sizin önelerinizi bekliyorum.

Elimde 280 Hz Monitör ve 2 tb ssd gen4 mevcut.
B650/B650E güzel anakart al.
R7 7800X 3D al
2X16GB 6000MHz CL30 RAM al.

Ekran kartını da RTX 4070 Super seç. İşlemci de güçlü olduğu için 1080P de canavar bir sistem olur.

al daha kaliteli ama fan masrafın olacak

lcd ekranlısı 10k harici alınmıyor diye biliyorum
Lian kasa baya iyimiş sevdim bunu :D

B650/B650E güzel anakart al.
R7 7800X 3D al
2X16GB 6000MHz CL30 RAM al.

Ekran kartını da RTX 4070 Super seç. İşlemci de güçlü olduğu için 1080P de canavar bir sistem olur.
İstediğim şey allah razı olsun hepsini uygun bi şekilde alacağım . Ekran kartı ise yurtdısından kuzenime aldırtcam

Lian kasa baya iyimiş sevdim bunu :D

İstediğim şey allah razı olsun hepsini uygun bi şekilde alacağım . Ekran kartı ise yurtdısından kuzenime aldırtcam
Ek olarak ekran kartını en sona bırakabilirsiniz. Sistem APU olarak da çalışabiliyor kısa bir süre öyle kullanabilirsiniz.

Dragos north ksayı alım bence. Ön tarafına ekran da takılıyor

ddr4 sistem ölü yatırımdır zaten

Merhaba arkadaşlar.

Her ay olarak 1tane kaliteli donanımlar almaya başlıcam. Beyaz sistem kurcam yani.

Aklımda 32gb DDDR5 yüksek mhz ve 1080p de ultra ayarlar yetcek kadar güçlü sistem kurmayı düşünüyorum . 4060 veya 4070 ekran kartı gibi.

Aklımda kasa olarak şu var.

Anakart başlangıç olarak şu : https://www.itopya.com/asus-rog-str...dr5-soket-1700-m2-hdmi-dp-matx-anakart_u23851

Veya sizin önelerinizi bekliyorum.

Elimde 280 Hz Monitör ve 2 tb ssd gen4 mevcut.
ATX anakart almanı önerim

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
LETS GOOOO BİRİ DAHA BEYAZ SİSTEM TOPLUO

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,844
Üyeler
184,508
Son üye