GTX 1050 Tİ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
Altta olması daha iyi. Kaliteli beyaz psu'lar muazzam fiyatta. Görünmediğinde ise siyah psu + beyaz kablo alır iş biter.güç kaynağı alt da olmasa alınırdı
Altta olması daha iyi. Kaliteli beyaz psu'lar muazzam fiyatta. Görünmediğinde ise siyah psu + beyaz kablo alır iş biter.güç kaynağı alt da olmasa alınırdı
Önerin için teşekkürler güzelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
lcd ekranlısı 10k harici alınmıyor diye biliyorumKonudaki kasa iyi şuan ya hatta önüne lcd ekran takılıyormuş onuda alırım büyük iht
B650/B650E güzel anakart al.Merhaba arkadaşlar.
Her ay olarak 1tane kaliteli donanımlar almaya başlıcam. Beyaz sistem kurcam yani.
Aklımda 32gb DDDR5 yüksek mhz ve 1080p de ultra ayarlar yetcek kadar güçlü sistem kurmayı düşünüyorum . 4060 veya 4070 ekran kartı gibi.
Aklımda kasa olarak şu var.
Anakart başlangıç olarak şu : https://www.itopya.com/asus-rog-str...dr5-soket-1700-m2-hdmi-dp-matx-anakart_u23851
Veya sizin önelerinizi bekliyorum.
Elimde 280 Hz Monitör ve 2 tb ssd gen4 mevcut.
Lian kasa baya iyimiş sevdim bunu![]()
Lian Li O11 Dynamic Mini Snow Mid Tower Kasa Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Lian Li O11 Dynamic Mini Snow Mid Tower Kasa Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
al daha kaliteli ama fan masrafın olacak
lcd ekranlısı 10k harici alınmıyor diye biliyorum
İstediğim şey allah razı olsun hepsini uygun bi şekilde alacağım . Ekran kartı ise yurtdısından kuzenime aldırtcamB650/B650E güzel anakart al.
R7 7800X 3D al
2X16GB 6000MHz CL30 RAM al.
Ekran kartını da RTX 4070 Super seç. İşlemci de güçlü olduğu için 1080P de canavar bir sistem olur.
Ek olarak ekran kartını en sona bırakabilirsiniz. Sistem APU olarak da çalışabiliyor kısa bir süre öyle kullanabilirsiniz.Lian kasa baya iyimiş sevdim bunu
İstediğim şey allah razı olsun hepsini uygun bi şekilde alacağım . Ekran kartı ise yurtdısından kuzenime aldırtcam
Cok hızlı olduOzaman am5 sistem kurcaz tamamdır
En iyisi olsun yawCok hızlı oldu![]()
Tamamdır teşekkür ederim.Ek olarak ekran kartını en sona bırakabilirsiniz. Sistem APU olarak da çalışabiliyor kısa bir süre öyle kullanabilirsiniz.
ATX anakart almanı önerimMerhaba arkadaşlar.
Her ay olarak 1tane kaliteli donanımlar almaya başlıcam. Beyaz sistem kurcam yani.
Aklımda 32gb DDDR5 yüksek mhz ve 1080p de ultra ayarlar yetcek kadar güçlü sistem kurmayı düşünüyorum . 4060 veya 4070 ekran kartı gibi.
Aklımda kasa olarak şu var.
Anakart başlangıç olarak şu : https://www.itopya.com/asus-rog-str...dr5-soket-1700-m2-hdmi-dp-matx-anakart_u23851
Veya sizin önelerinizi bekliyorum.
Elimde 280 Hz Monitör ve 2 tb ssd gen4 mevcut.