Neler Yeni

BEYİN KOKAN SİSTEM TOPLAMA :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Enes Turan
Twitter
idrisenesturan
Arkadaşlar benim aklıma bir şey geldi ne kadar mantıklı bilmiyorum ama şimdi itopyadaki bu apu sistemi yükseltip aldığımda ekran kartı dahil olmadan 2.718TL yapıyor.
1. sorum ryzen 5 3600'u apu kullanabilir miyiz?
2. sorum eğer kullanabiliyorsak ben buna başka bir yerden aldığım ekran kartını (daha ucuza geliyor böyle) takarsam apu'nun geçerliliğini kaybetmesini sağlayabilir miyim?
3. sorum eğer kullanamıyorsak bu pc elime ulaştığında ekran kartı olmadan açılmaz değil mi ?

NOT: KASAYI DA AYRI ALIRIM EĞER DEDİKLERİMDE Bİ SIKINTI ÇIKMAZSA

Ekler

• a.png
    a.png
    69.9 KB · Hit: 61

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Açılmaz ekran kartı olmadan apu işlemci çalışır ekran kartsız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Samed ismail
Arkadaşlar benim aklıma bir şey geldi ne kadar mantıklı bilmiyorum ama şimdi itopyadaki bu apu sistemi yükseltip aldığımda ekran kartı dahil olmadan 2.718TL yapıyor.
1. sorum ryzen 5 3600'u apu kullanabilir miyiz?
2. sorum eğer kullanabiliyorsak ben buna başka bir yerden aldığım ekran kartını (daha ucuza geliyor böyle) takarsam apu'nun geçerliliğini kaybetmesini sağlayabilir miyim?
3. sorum eğer kullanamıyorsak bu pc elime ulaştığında ekran kartı olmadan açılmaz değil mi ?

NOT: KASAYI DA AYRI ALIRIM EĞER DEDİKLERİMDE Bİ SIKINTI ÇIKMAZSA
Ryzen sistemlerde mesela 3400G gibi sonunda G ibaresi varsa o APU sistem olur r5 3600 ile apu sistem olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Enes Turan
Twitter
idrisenesturan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen sistemlerde mesela 3400G gibi sonunda G ibaresi varsa o APU sistem olur r5 3600 ile apu sistem olmaz.
yani dediğim mantıklı mı sence ve yapılabilir mi ? daha ucuza denk geliyor bayağı bir araştırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Samed ismail
yani dediğim mantıklı mı sence ve yapılabilir mi ? daha ucuza denk geliyor bayağı bir araştırdım
Ekran kartı olmadan görüntü alamazsın eger bu sonunda G ibaresi olmayan bir Ryzen işlemci alırsan.Ucuz yani ileride ekran kartı ekliyeceksen mantıklı ama eklemeyi düşünmüyorsan dedigim gibi görüntü alamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Muhammet Zora
Yanlış yazmışım sildim mesajı öyle sayın :D

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Ryzen işlemcilerde gömülü ekran kartı olan işlemciler sonuna "G" ibaresi koyularak temsil edilir. 2400G,3200G gibi. Bu sebeple 3600 işlemci apu olarak kullanılamaz.
Eğer apu bir işlemci tercih ederseniz sonradan aldığınız bir ekran kartı ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Apu devre dışı kalır yani.
Eğer bu şekilde satın alırsanız görüntü alamayacaksınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Enes Turan
Twitter
idrisenesturan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
niye böyle dedin brom adam akıllı konuşamıyor musun?

Top Bottom