Neler Yeni

Yardım Beyler bu klavye yi arıyorum?

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Arkadaşlar selam
Logitech G510 klavye kullanıyorum yaklaşık 5 senedir. Ve çok memnunum.
images-5.jpeg

Sorunum şu 6 ay kadar önce ben tuşları söküp 2 ayda bir standart yaptığım temizlik işlemini yaptım. Her zaman yaptığım gibi her şey normal Di. Su sıcak değil ışık ( hatta soğuk a yakın).
Neyse çıkarttım tuşları kova dan tam takıcam sen git tab tuşu eziş büzüş ol. Anlamadım aklım gitti.
6 aydır nasıl mı kullanıyorum. 😂😂
IMG_20210218_004020.jpg
IMG_20210218_004014.jpg

Ahan da tam olarak böyle.
Sizden ricam bu klavye den bulabileceğim bir adres varmı
Yada böyle ses tekerleği olan göze hoş duran bir klavye tavsiye si istiyorum. Önerilerinize açığım.
Şimdiden teşekkürler

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Rampage Hydra R6 Red Switch öneririm ses tekerleği falan var benim belirttiğim modelin tuş basım hissiyatı olsun ses çıkarması olsun gayet iyi ayriyetten bende kullanıyorum zaten.Red Switch modeli çok fazla ses çıkarmıyor çokta az çıkarmıyor orta derece kulağa hoş geliyor kesinlikle öneririm.Hatta bu bozulursa aynısından ben bir tane daha alıcam.

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rampage Hydra R6 Red Switch öneririm ses tekerleği falan var benim belirttiğim modelin tuş basım hissiyatı olsun ses çıkarması olsun gayet iyi ayriyetten bende kullanıyorum zaten.Red Switch modeli çok fazla ses çıkarmıyor çokta az çıkarmıyor orta derece kulağa hoş geliyor kesinlikle öneririm.Hatta bu bozulursa aynısından ben bir tane daha alıcam.
bu derece memnunsan valla düşüneceğim.
Teşekkürler

Top Bottom