Neler Yeni

beyler önemli bir konu kas yırtılması

Kemalus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kemal Öztürk
İlgilendiği Kategoriler
Futbol,Spor,Sağlık
beyler yaklaşık 6 hafta bacapımda ısınmadan topa vurmamda dolayı kas yırtılması oldu. 1 ay bekledim geçer diye zaten ağır bir durum yoktu koşabiliyodum yürüyebiliyodum sadece topa vuarmıyodumç sıra gittik spor hekimliğine kas yırtılması var dedi kasın içi kanamıs 8 cm kanama olmuş onu iğne ile aldılar bandaj sardılar bacağımda 3 gün sonra gel kanama yoksa bandajı çıkartcaz dediler gittik 3 gün sonra cıkartılat.sonra fizik tedavi egzersizlerine geçtik noları yaptım doktor 3 4 hafta top oynama dedi bende fizik tedavi egzersizlerini yaptım ve 2 hafta oldu şuana kadar ağrım baya azaldı hatta 1 2 kere topa vurdum önceden acıyodu artık acımıyıor ama ben işimi garantiye almak için 1 hafta daha oynamıcam 1 hafta sonra antrenmanlar başlıyo yeni külübümle sözleşme imzalayacğımç yardım

LeyzZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Baran Laser Börkün
Arkadaşın da dediği gibi dengeli ve proteinli beslenmen önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Topa vurmasan da bu tembel tembel oturmanı gerektirmez formunu bozma.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
beyler yaklaşık 6 hafta bacapımda ısınmadan topa vurmamda dolayı kas yırtılması oldu. 1 ay bekledim geçer diye zaten ağır bir durum yoktu koşabiliyodum yürüyebiliyodum sadece topa vuarmıyodumç sıra gittik spor hekimliğine kas yırtılması var dedi kasın içi kanamıs 8 cm kanama olmuş onu iğne ile aldılar bandaj sardılar bacağımda 3 gün sonra gel kanama yoksa bandajı çıkartcaz dediler gittik 3 gün sonra cıkartılat.sonra fizik tedavi egzersizlerine geçtik noları yaptım doktor 3 4 hafta top oynama dedi bende fizik tedavi egzersizlerini yaptım ve 2 hafta oldu şuana kadar ağrım baya azaldı hatta 1 2 kere topa vurdum önceden acıyodu artık acımıyıor ama ben işimi garantiye almak için 1 hafta daha oynamıcam 1 hafta sonra antrenmanlar başlıyo yeni külübümle sözleşme imzalayacğımç yardım
Biz ne yapalım burada? :D
Doktor zaten demiş diyeceğini.

Kemalus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kemal Öztürk
İlgilendiği Kategoriler
Futbol,Spor,Sağlık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Topa vurmasan da bu tembel tembel oturmanı gerektirmez formunu bozma.
zaten knk evde direnç bandım var üst vücüt çalışıyorum sakatlığım neredeyse bittiği için fizyoterapistim o sakat kas grubu bidaha sakatlanmasın diye güçlendirme egersizleride verdi onlarıda yapıyorum ve koşu yapıyorum düşük tempoda

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Sorun ne burada ? zaten doktorlar gerekeni yapmış ve yönlendirmiş seni
Çok zorlama garanti olsun diye 1 hafta daha top oynama formdan düşme diye hafif tempo koş iyileşirsin

Kemalus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kemal Öztürk
İlgilendiği Kategoriler
Futbol,Spor,Sağlık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun ne burada ? zaten doktorlar gerekeni yapmış ve yönlendirmiş seni
Çok zorlama garanti olsun diye 1 hafta daha top oynama formdan düşme diye hafif tempo koş iyileşirsin
teşekkürler fikrinizi almak istedim

• Beğen
Reaksiyonlar: Salu

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
günlük protein ihtiyacından daha az alırsan kasın iyileşmez spor yaparkende bu böyledir kaslara zarar verirsin spor yaparken ve bol protein tüketip iyileşmelerini sağlarsın yeterli proteini almazsan overtraining olursun yani kısacası bol bol yumurta tavuk vb. ye

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
hamstring kasında bu problem olduysa sumo squat bunu gayet güzel geliştirir ama kendini yorma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,434
Üyeler
164,015
Son üye
abdülsamet yıldız
Top Bottom