DENİZ BERKE
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 68
- İsim
- deniz berke
- Bütçe
- 10000
beyler pc toplicam 3 gün sonra 15'inde ama nasıl bir pc alsam bilemedim gönlmde 3060 ekran kartlı r5 5600x işlemcili 16gb ddr4 3600 mhz 650W 80+ özeliklere sahip bir sistem var bakarsanız bunu donanım arşivi toplamıştı hatta daha iyisini toplamıştı 10k ya ama şuanda doların biraz artmasıyla bide stok sıkıntısıyla beraber böyle bir sistem bulabilirmiyim düşündürüyo.
size sorum şu:sizce bekliyeyim mi yada ne yapmalıyım hazır sistem gelir mi yakında
son olarak notc upgrade yapan biri değilim ram bile takmışlığım yok 2010 yılında yada daha eski senelerde şuanki şartlara göre patates bir sistem kulanıyorum neyseki toplayacak birisi var ona toplatırırım ama upgrade yapmayacağım bilginiz olsun istedim.
Exdra not
şuanki sistem
(leptop)
4 gb ram
gt710m
i3110m
(dandik yani) valorant 20 fps
Bütcem:10.000TL
cevaplayanlara şimdiden teşekürler...
size sorum şu:sizce bekliyeyim mi yada ne yapmalıyım hazır sistem gelir mi yakında
son olarak notc upgrade yapan biri değilim ram bile takmışlığım yok 2010 yılında yada daha eski senelerde şuanki şartlara göre patates bir sistem kulanıyorum neyseki toplayacak birisi var ona toplatırırım ama upgrade yapmayacağım bilginiz olsun istedim.
Exdra not
şuanki sistem
(leptop)
4 gb ram
gt710m
i3110m
(dandik yani) valorant 20 fps
Bütcem:10.000TL
cevaplayanlara şimdiden teşekürler...