BEYLER PCYE BAKAR MİSİNİZ

Aiszrr

80+
Reaksiyon skoru
94
Aquarius 5AN – Game Garaj
Arkadaşlar bu sistemi alacağım sanırım gamegaraj biraz daha ucuz geldi ama monitörle pcyi 5500 e yakın bir fiyata tamamlamam gerek ve ilerde yüksekteceğim bu yüzden ;
İşlemciyi RYZEN 5 1600 e çektim
SSD yi 120 GB a çektim ekran kartını 1660 süpere yükselttim 4400 gibi bir fiyat çıkıyor sizce mantıklı mı ileride harddisk alacağım ve Rami yukseltecegim sadece LoL ve csgo oynayacağım

120GB SSD ile ne yapacaksın?
O SSD dolduğunda HDD'den daha yavaş olacak.

1 bilindik site değil
2 depolama çok az
bu paraya az fps alırsın yük işlemcide olır daha çok yani paraya göre çöp pc

Anakartı ASUS Dragon'a yükseltilirse güzel sistem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 bilindik site değil
2 depolama çok az
bu paraya az fps alırsın yük işlemcide olır daha çok yani paraya göre çöp PC
Site bilindik dostum. Ayrıca neden az FPS alacak? İşlemci 1600AF 12nm yani 2600'e neredeyse eşit. 4400tl gibi bir fiyata 1660 Super verebiliyorsan buyur bakalım.

Yalnız galiba PSU'yu kendileri üretiyor. Bilemedim kalitesini alınırsa PSU'nun ileride değişmesi gerekebilir.

Zaten Windows 60-70Gb onla oyun oynayamazsın çok az yer var

1 bilindik site değil
2 depolama çok az
Site bilindik hatta belki Donanım Arşivi yeni PC çıkartabilir bu sitede, depolama az doğru fakat iyi FPS alır işlemci gayet yeterli zaten RTX 2060'ı bile az darboğaz la besliyor

Bilindik bir site ve kaliteli bir firma.
1 bilindik site değil
2 depolama çok az

Bilindik bir site ve kaliteli bir firma.
Zaten Windows 60-70Gb onla oyun oynayamazsın çok az yer var

Site bilindik hatta belki Donanım Arşivi yeni PC çıkartabilir bu sitede, depolama az doğru fakat iyi FPS alır işlemci gayet yeterli zaten RTX 2060'ı bile az darboğaz la besliyor
Anakartı Asus Dragon'a yükseltilirse güzel sistem.

Site bilindik dostum. Ayrıca neden az FPS alacak? İşlemci 1600AF 12nm yani 2600'e neredeyse eşit. 4400tl gibi bir fiyata 1660 Super verebiliyorsan buyur bakalım.

Yalnız galiba PSU'yu kendileri üretiyor. Bilemedim kalitesini alınırsa PSU'nun ileride değişmesi gerekebilir.
Teşekkürler 240 GB a yükselteyim o zaman bu fiyatlarda 1660 süperli bir PC almak zor siteye güveniyorum zaten o yönden sıkıntım yok sadece başlangıç için yeterli olur mu diye düşünmüştüm.

Teşekkürler 240 GB a yükselteyim o zaman bu fiyatlarda 1660 süperli bir PC almak zor siteye güveniyorum zaten o yönden sıkıntım yok sadece başlangıç için yeterli olur mu diye düşünmüştüm.
Yeterli olur

Geri