Neler Yeni

Beyler port yokmuş tahmini ne zamana gelir?

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
Beyler yeni başvuru yaptik internet verebiliyorlar ama port yokmuş port yapcaz veya bosalacahi zaman dedi ama büyük ihtimal yapacaklar acil başvuru diye geçtiler tahmini ne kadar sürer? (Türk Telekom)

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Baskı yapmazsan aylarca bile sürebilir. Çok da ilgili değiller.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Telden yaptikta olmadı 2 3 kere Arsin oda olmadı cimere yazı oda olmadı müdürlüğe giderim
CİMER ile ne alakası var ki? TT Müdürlüğüne gitmek en garanti çözümlerden.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Biraz beklerim olmadı oraya giderim hani dedim cimerden tt ye yonlendirebiliyorsun ya genede sizin dediğiniz gibi yapmak daha mantıklisi
Konu hakkında gelişmeleri yazarsanız sevinirim.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Burayı güncel tutmaya çalışacağım şuanda oturduğum eve bile int vermiolardi tasindigim yerde bu olay oluyor İnşallah tez zamanda olur
İnşallah hocam.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Sana şöyle söyleyim tamamennn şanss :D biraz bastırman lazım. Ben Şehir dışında okuyordum bu pandemiden dolayı şehrime dönüş yaptım. İnternet hattımıda nakil aldırdım port yok dediler. Bende kapatın ozaman dedim. 1 hafta içinde mahalleye port açtılar. Başka mahallede oturan kuzenim 4 ay 5 ay bekledi açmadılar. En son oraya port açmayacaz intrernetinizi iptal ediyoruz modemi falan getirin demişler :D

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
turkiye(muz cumhuriyeti) burasi bos port yok ile karşılaşabilirsiniz.
işin ilginç yanı ise telekomda ust rutbede takidik biri varsa 2 gune hallediyorlar.benim kuzenin babasi taniyormus telekomda ust duzel birini aninda halletti bos port yoku yan binanin port mu tanimlamislar neymis

ByKayseriLi

80+ Bronze
Benim de 2 ay port sorunum vardı nakil alamıyordum interneti yeni adresime daha sonra artık kalbimin temizliğinden midir nedir benim bulunduğum bölgenin santralinde çalışan bir kişi aradı görüştüm normalde adres sorgusunda hız bilgim çıkmıyordu port yok diyordu bu kişiyle ne zaman konuşsam telefonda bekletiyordum kendisini tekrar sorgu yapıyordum hız bilgisi vs hepsi çıkıyordu tabi 2 gün uğraştık böyle sürekli telefonu kapattıktan sonra hız bilgisi tekrar kayboluyor port yok diyordu. 2.günün sonunda sizin için ek 2 adet port ekledik hemen firmanızla görüşün nakil aldırın dedi bende o an nakil işlemlerini tekrar başlattım ertesi gün TT elemanı geldi ankastre kutusuna bağlantıları yaptı gitti o günden beridir sorunsuz kullanıyorum interneti. Bu işi sadece santral çözüyor oradan birilerinin numarasını falan bulun derim. Ben ne olur ne olmaz diye çalışan kişinin numarasını kaydettim duruyor :)

Top Bottom