- Reaksiyon skoru
- 61
bencede series s al bende series x var pişmanım biraz daha bekliyip series s almadığıma
1999 TL'ye bile One X var bu arada.2. el One X'in fiyatı ila, sıfır Series S'in fiyatı arasında 1000 ila 1500 TL fark olması dışında sorun yok.![]()
Çok doğru bir nokta. Fakat ben 4 sene daha fazla destek alacağım, FidelityFX özelliğine sahip olacağım, RT özelliğine sahip olacağım ve çok daha az bekleme süresi elde edeceğim konsola 1000 TL daha fazla verirdim2. el One X'in fiyatı ila, sıfır Series S'in fiyatı arasında 1000 ila 1500 TL fark olması dışında sorun yok.![]()
512 GB değil o SSD 370 GB civarı bir kullanılabilir alan var.çok daha az bekleme süresi elde edeceğim
1 TB'lık depolamanın 850 GB'si kullanılabiliyor One X'de. İşletim sistemi One X'de de yer kaplıyor.512 GB feğil o SSD 370 GB civarı bir kullanılabilir alan var.
One X'de ise 1 TB'lık bir depolama var.![]()
Series S alabilirsinBen Xbox One X Düşünüyorum. Oynucağım Oyunlar Fifa 21,Pes 21 Xbox'taki GamePass Özelliğini Satın Alıp Ara Ara Başka Oyunlarıda Oynarım. Sizin Tavsiyeniz Nedir ?
370 GB'a 4 5 tane oyun sığdırırsın, 850 GB'a ise 10 11 tane oyun sığdırırsın.370 GB ultra hızlı depolamayı, 850GB kaplumbağa hızındaki depolamaya tercih ederim.
Evet, sığdırırsın. Fakat konsolun açılması için bir buçuk dakika beklersin, oyunlarda kaplama yüklenme sorunu yaşarsın ve daha sesli bir yapıyla karşılaşırsın.370 GB'a 4 5 tane oyun sığdırırsın, 850 GB'a ise 10 11 tane oyun sığdırırsın.![]()
1- Series S'e sadece özel üretim SSD'ler takılabiliyor.Kaldı ki Series S'e normal harici 1TB HDD takıp eski nesil oyunları ondan oynayabilirsin
Yanlış bilgilendirme yapmazsan sevinirim. Ekstra NVMe SSD takmak istersen Seagate'in özel üretimlerini takabiliyorsun sadece.1- Series S'e safece özel üretim SSD'ler takılabiliyor.
2- O özel üretim SSD'lerin fiyatına bir bak.![]()
Aynısını söyledim ben de zaten.Ekstra SSD takmak istersen Seagate'in özel üretimlerini takabiliyorsun sadece.
Az önce HDD'lere "kaplumbağa hızında" diyen sen değil miydin?Fakat USB-C portuna XONE ile uyumlu herhangi bir HDD'yi takabilirsin ve eski nesil oyunları oynayabilirsin
Evet, bendim. Fakat hem HDD hem SSD'n olacak. İstediğini kullanabilirsin. Ayrıca ben bu yöntemi depolama meraklıları için söyledim, 370 GB yetiyorsa kullanma. Ayrıca harici SSD de takabilirsin, sadece HDD değil. Ben orada NVMe SSD takmak istersen Seagte'inkini kullanman gerektiğini demek istedim.Aynısını söyledim ben de zaten.
Az önce HDD'lere "kaplumbağa hızında" diyen sen değil miydin?