Neler Yeni

BF5 tavsiyelerinizi alırım

karyakaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Kaya
Merhaba arkadaşlar.

BF5'i ilk defa bugün oynadım, daha önce valorant ve cs go gibi oyunlara aşina olduğum için bu kadar gerçekçilik ve kocaman mapler ortasında kendimi uzaylı gibi hissettim.. muhteşem bir oyun gerçekten.

Benim sizlerden ricam oyuna yeni başlayanlara ne tavsiye edersiniz doğru düzgün adam vuramıyorum hep 4 öldürme 15 ölme falan şeklinde devam ediyorum oyuna :) silahlar ve teknik oynanış hakkında tavsiyelerinize açığım.

BabaVoss7

80+ Silver
Knk tamam n tarz ve tecrübe meselesi. Stersen sie alıp yat bi yere. İstersen taramalı slır arkalarsın. Mapleri öğremeye bak. Her mapin bi güzel yeri var.

karyakaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk tamam n tarz ve tecrübe meselesi. Stersen sie alıp yat bi yere. İstersen taramalı slır arkalarsın. Mapleri öğremeye bak. Her mapin bi güzel yeri var.
Ben genelde direkt saldırıyorum ve ölüyorum millet hep pusuyor

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Ben genelde direkt saldırıyorum ve ölüyorum millet hep pusuyor
Hızlı oynamak map'i bilmek elindeki silahı nasıl kullanacağını silahların ne işe yaradığını ve nerelerde kullanıldığını nerelerde ve nasıl sıkılacağını öğrensen yeterli heralde. Araç mekaniklerine ben de yeni alışıyorum diğer oyunlardan az çok elim yatkın da Uçak mekaniği zor geliyor çok hızlı ve farklı geliyor.

Top Bottom