Bf6 grafikler çamur gibi görünüyor

Nerede o ayar hocam
Shapness yazıyor onu düşür. Advanced ayarlardan TAA kapat varsa DLAA seç o zaman düzeliyor. Bu arada oyunun performansı hiç fena değil.

12400F+3060Ti+32GB High Preset - DLSS OFF
Ekran görüntüsü 2025-08-09 203250.webp

Fsr için ayar yok sadece on/off kismis var.Fsr fps artiriyor ama oyun akıcılığı hiç değişmiyor hala eski fpsyi aliyorum gibi oluyor fsr düzgün çalışmıyor sanirsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 7.600 tüketiyor.60fps uzeri yine oynayabiliyorum ama mediumda 100fps aliyorum daha akıcı oluyir
Ben ultraya alıyorum frame Gen Dlss açık 6 GB tüketiyo.

Shapness yazıyor onu düşür. Advanced ayarlardan TAA kapat varsa DLAA seç o zaman düzeliyor. Bu arada oyunun performansı hiç fena değil.

Alıntıyı görüntüle
Amdde TAA ve DLAA hangi ayar olmus oluyor hocam TAA kenar yumusatma değil mi onu fulledim

Alıntıyı görüntüle
Ryzen 5 5500 9060 8gb benimki şahsen bu kadar yuksek alamiyorum işlemciden de kaynakli olabilir

Ben ultraya alıyorum frame Gen Dlss açık 6 GB tüketiyo.
Dlss actiginiz için olabilir

Amdde TAA ve DLAA hangi ayar olmus oluyor hocam TAA kenar yumusatma değil mi onu fulledim

Ryzen 5 5500 9060 8gb benimki şahsen bu kadar yuksek alamiyorum işlemciden de kaynakli olabilir

Dlss actiginiz için olabilir
Sunucular kalabalık işlemci yükü oyunda hep yüksek o yüzden yüksek FPS alamıyorsunuz. Açıkçası AMD kartlarda DLAA açılıyor mu bilmiyorum ama bu TAA'yı başımıza bela ettiler her oyun çamur gibi oluyor. Eğer açabiliyorsanız FSR açıp Sharpness kısın daha iyi sonuç alacağınız kesin.

180hz 2k bir monitör çek bütçe varsa
Monitten önce sağlam bir işlemci çeksin 5500 çekilecek dert değil.

Sunucular kalabalık işlemci yükü oyunda hep yüksek o yüzden yüksek FPS alamıyorsunuz. Açıkçası AMD kartlarda DLAA açılıyor mu bilmiyorum ama bu TAA'yı başımıza bela ettiler her oyun çamur gibi oluyor. Eğer açabiliyorsanız FSR açıp Sharpness kısın daha iyi sonuç alacağınız kesin.

Monitten önce sağlam bir işlemci çeksin 5500 çekilecek dert değil.
Hocam TAA ne oluyor tam olarak hangi ayar kenar yumuşatma değil mi o

5070Tİ ile 4K da DLSS4 Performans açsam bile görüntü cam gibiydi, DLAA AMD de yok FSR Native yapman lazım, 1080p de TAA açarsan görüntü aşırı bulanık olur.

5070Tİ ile 4K da DLSS4 Performans açsam bile görüntü cam gibiydi, DLAA AMD de yok FSR Native yapman lazım, 1080p de TAA açarsan görüntü aşırı bulanık olur.
Hocam FSr için native ya da quality ayari yok sadece on/off yapabiliyoruz.TAA dediğiniz anti alasingi kapatirsam çok kotu oluyor oyun açık halinda goruntu güzelleşiyor biraz

Zaten kensr yumuşatmanin yüksekte olmasi iyi bir sey değil mi

Hocam FSr için native ya da quality ayari yok sadece on/off yapabiliyoruz.TAA dediğiniz anti alasingi kapatirsam çok kotu oluyor oyun açık halinda goruntu güzelleşiyor biraz

Zaten kensr yumuşatmanin yüksekte olmasi iyi bir sey değil mi
Grafik için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,176
Üyeler
184,407
Son üye
Kr0pos