Konusu vardıİnternette en ucuz 720 küsür bimin afişinde 595 TL ye gördüm alınır
TY den almak daha mantıklı
bence de sonra bim ya boksör sahasına dönüyor ve yüzde 95 hüsranTY den almak daha mantıklı
Trendyol çok dandik ürün garantileri açısndan şahsen bimi tercih edicem benTY den almak daha mantıklı
kardeşim şundan vazgeçin artık konusu varsa adam belki görmemiştir konusu var yazmak yerine başka işiniz yok mu yaKonusu vardı
Tamam dostum dene bakalım ürünün kutusunu açtıktan sonra iade edebilecek misinTrendyol çok dandik ürün garantileri açısndan şahsen bimi tercih edicem ben
Ayrıca satıcı zaten Trendyol hiçbir sorun yaşamazsınTamam dostum dene bakalım ürünün kutusunu açtıktan sonra iade edebilecek misin
TAMAMTamam dostum dene bakalım ürünün kutusunu açtıktan sonra iade edebilecek misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca satıcı zaten Trendyol hiçbir sorun yaşamazsın
trendyoldan 2 ürün aldım servise bile göndermediler ilgilenmediler servisle görüşün dediler yönlendirme bile yok , hepsiburada üzerinden ürün aldım adamlar bize gönderin biz çözelim diyor, aynı şekilde bimdede bir sorun yaşadım onuda 2 hafta içinde çözdüler, trendyolu deneyimlemiş biri olarak kendi yorumumu yaptımTamam dostum dene bakalım ürünün kutusunu açtıktan sonra iade edebilecek misin
Hocam bimden ps3 kolu almıştım 2 saat sonra pcye bağlayamadığım için iade etmiştim ve ürünün kutusu kullanıldığını belli etmesine rağmen bir şey demediler ve ürünün iadesini kabul ettiler.Tamam dostum dene bakalım ürünün kutusunu açtıktan sonra iade edebilecek misin