Neler Yeni

Bi̇me Sensei Ten Geliyor

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
İnternette en ucuz 720 küsür bimin afişinde 595 tl ye gördüm alınır

Keyfen

80+ Bronze

federalper

80+ Silver
Trendyol çok dandik ürün garantileri açısndan şahsen bimi tercih edicem ben
Tamam dostum dene bakalım ürünün kutusunu açtıktan sonra iade edebilecek misin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam dostum dene bakalım ürünün kutusunu açtıktan sonra iade edebilecek misin :D
Ayrıca satıcı zaten Trendyol hiçbir sorun yaşamazsın

Keyfen

80+ Bronze

trendyoldan 2 ürün aldım servise bile göndermediler ilgilenmediler servisle görüşün dediler yönlendirme bile yok , hepsiburada üzerinden ürün aldım adamlar bize gönderin biz çözelim diyor, aynı şekilde bimdede bir sorun yaşadım onuda 2 hafta içinde çözdüler, trendyolu deneyimlemiş biri olarak kendi yorumumu yaptım

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı

Hocam bimden ps3 kolu almıştım 2 saat sonra pcye bağlayamadığım için iade etmiştim ve ürünün kutusu kullanıldığını belli etmesine rağmen bir şey demediler ve ürünün iadesini kabul ettiler.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Beğenmezsem/Elime oturmazsa iade ederim kafasıyla alacak arkadaşlar bim'den alsın, bim iade konusunda amazondan bile daha iyidir diyebilirim, bimde çalışan arkadaşlarım var haşat olmamış tüm ürünleri iade alıyoruz diyorlar kasiyer ucundan bakar kutu parçalanmadıysa, ürün içindeyse anında iadenizi verirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,674
Üyeler
161,733
Son üye
karismasen
Top Bottom