Neler Yeni

bilgisayar açıkken fişini çeksek fps düşermi oyunlarda

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
bilgisayar açıkken fişini çeksek fps düşermi oyunlarda
Masaüstü ise evet 0 fps görürsünüz. Laptop'tan bahsediyorsanız yine evet fps büyük bir oranda düşecektir

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
7
hayır masaüstü de fişini çektik diyelim tekrar taktık sonra bilgisayarı açtık oyuna girdik fps düşüşü olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır masaüstü de fişini çektik diyelim tekrar taktık sonra bilgisayarı açtık oyuna girdik fps düşüşü olurmu
Hayatımda gördüğüm en saçma soru hayır düşmez ne alaka :D

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Kaydetmediğiniz veriler kaybolur sadece. Bazı dosyaların bozulma ihtimali de var. Fps düşüklüğü yaşamazsınız. Ama windowsu bozabilirsiniz ve format atmanız gerekebilir. Bilgisayarınızın gücünü aniden kesmeyin. Dosyalarda bozukluk yaratabilir. Çok nadir de yaşansa bu durumu yaşayanlar oldu zamanında. Bu aralar pek duymadım ama

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Eğer kayıt defterinde bug olmazsa yazılımsal bir sorun oluşmazsa ya da pc donanımlarına zarar gelmezse hiçbirşey olmaz. Fakat veri kaybına yol açabilir. Ben bilgisayarı normal kapatıp sonra birde güç kaynağının düğmesini kapatıyorum gece elektrik kesilir falan diye eski laptopta 4-5 yıl hiç doğru düzgün kapatmadım hep fişini çektim hala yaşıyor ama siz o kadar şanslı olamayabilirsiniz bence risk almadan doğru düzgün kapatın hiç gerek yok maceraya

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana nacizane tavsiyem bol bol su iç hocam alkolü fazla kaçırmışsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,227
Üyeler
164,274
Son üye
Sinasi.engineer
Top Bottom