Masaüstü ise evet 0 fps görürsünüz. Laptop'tan bahsediyorsanız yine evet fps büyük bir oranda düşecektirbilgisayar açıkken fişini çeksek fps düşermi oyunlarda
Laptoptan bahsediyor sanırım.Evet 0 fps görürsünüz
evet, yazım hatalarını düzenliyordum yakaladın o sıradaLaptoptan bahsediyor sanırım.
hayır masaüstü de fişini çektik diyelim tekrar taktık sonra bilgisayarı açtık oyuna girdik fps düşüşü olurmuLaptoptan bahsediyorsanız düşer. Masaüstü ise pc çalışmaz ki
nası yani?
Hayatımda gördüğüm en saçma soru hayır düşmez ne alakahayır masaüstü de fişini çektik diyelim tekrar taktık sonra bilgisayarı açtık oyuna girdik fps düşüşü olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır masaüstü de fişini çektik diyelim tekrar taktık sonra bilgisayarı açtık oyuna girdik fps düşüşü olurmu
Kaydetmediğiniz veriler kaybolur sadece. Bazı dosyaların bozulma ihtimali de var. Fps düşüklüğü yaşamazsınız. Ama windowsu bozabilirsiniz ve format atmanız gerekebilir. Bilgisayarınızın gücünü aniden kesmeyin. Dosyalarda bozukluk yaratabilir. Çok nadir de yaşansa bu durumu yaşayanlar oldu zamanında. Bu aralar pek duymadım amahayır masaüstü de fişini çektik diyelim tekrar taktık sonra bilgisayarı açtık oyuna girdik fps düşüşü olurmu
Eğer kayıt defterinde bug olmazsa yazılımsal bir sorun oluşmazsa ya da pc donanımlarına zarar gelmezse hiçbirşey olmaz. Fakat veri kaybına yol açabilir. Ben bilgisayarı normal kapatıp sonra birde güç kaynağının düğmesini kapatıyorum gece elektrik kesilir falan diye eski laptopta 4-5 yıl hiç doğru düzgün kapatmadım hep fişini çektim hala yaşıyor ama siz o kadar şanslı olamayabilirsiniz bence risk almadan doğru düzgün kapatın hiç gerek yok macerayahayır masaüstü de fişini çektik diyelim tekrar taktık sonra bilgisayarı açtık oyuna girdik fps düşüşü olurmu
sana nacizane tavsiyem bol bol su iç hocam alkolü fazla kaçırmışsınhayır masaüstü de fişini çektik diyelim tekrar taktık sonra bilgisayarı açtık oyuna girdik fps düşüşü olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır masaüstü de fişini çektik diyelim tekrar taktık sonra bilgisayarı açtık oyuna girdik fps düşüşü olurmu