Neler Yeni

Bilgisayar açıldıktan 2 dk sonra Microsoft .Net Framework hatası.

aliyavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Yavuz
Bilgisayarımı yeni aldım. Bilgisayar açılıyor sonra bu hata ile karşılaşıyorum araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıntı kısmında şunlar yazıyor:
System.IO.FileNotFoundException: 'Microsoft.Toolkit.Uwp.Notifications, Version=7.1.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=4aff67a105548ee2' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. Dosya adı: 'Microsoft.Toolkit.Uwp.Notifications, Version=7.1.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=4aff67a105548ee2' konum: OneDC_Updater.MainWindow.<Window_Loaded>d__13.MoveNext() konum: System.Runtime.CompilerServices.AsyncVoidMethodBuilder.Start[TStateMachine](TStateMachine& stateMachine) konum: OneDC_Updater.MainWindow.Window_Loaded() konum: OneDC_Updater.MainWindow.Timer_CheckInternet_Tick(Object sender, EventArgs e) konum: System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e) konum: System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m) konum: System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-24 095940.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-24 095940.png
    247.7 KB · Hit: 51
Top Bottom