Bilgisayar açılmıyor biosa atıyor yardım

Reveng

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Bilgisayarı açtım ve 1-2 dakika sonra aniden dondu ve bios ekranına döndü şuan ne yaparsam yapayım açılmıyor biostan çıkıyorum geri biosa atıyor chatgptye sordum M2 ssd bozuktur diyor tak çıkar yaptım üfledim falan aynı şimdi biostayım q flash diye birşeye bastım no disk drive found diyor ve plug in devices Info da da M2 gözükmüyor

1000021836.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000021837.webp

flash dediğin yere niye girdin ki bios güncellenmesi için kullanılıyor orası
öncesinde ne yapmıştın en son bu hale gelmeden

flash dediğin yere niye girdin ki bios güncellenmesi için kullanılıyor orası
öncesinde ne yapmıştın en son bu hale gelmeden
Her zamanki gibi okuldan geldim pcyi açtım 1-2 dakika durdu discordq falan girdi otomatik bir anda dondu biosa girdi

@jombo

Durup dururken sebebi yokken niye yapsın ki öyle flash falan varmı dual boot deneyin flash üzerinden m2 de mi sıkıntı cidden görelim bi

Ulaşabileceğiniz başka bi cihaz mevcutmu peki yada telefona falan bağlayabilirmisiniz
Yedekleyip hazırlamak için usbyi

Son düzenleme:
videoları yedekle ventoy ile linux mint falan kur hemen hızlıca açabileceğin bişey sonrasında kurulum yapmadan sadece deneme diye ilerle m2 içeriğine ulaşımın varmı diye bak sistem açılıyor mu başka bişeyde sıkıntı varmı onu gör
tek sıklıntı m2 de ise kısa süreliğine flash üzerinden kullanırsın yenisini alana kadar m2 yi de teknik servise falan yollarsın durumu anlatıp
garantisi bittiyse de bi bilgisayarcıya gösterirsin ne sıkıntısı var bunda sıkıntı varmı diye

videoları yedekle ventoy ile linux mint falan kur hemen hızlıca açabileceğin bişey sonrasında kurulum yapmadan sadece deneme diye ilerle m2 içeriğine ulaşımın varmı diye bak sistem açılıyor mu başka bişeyde sıkıntı varmı onu gör

tek sıklıntı m2 de ise kısa süreliğine flash üzerinden kullanırsın yenisini alana kadar m2 yi de teknik servise falan yollarsın durumu anlatıp
Sıfırdan Windows 11 kurmayı deneyebilim

Bilgisayarı açtım ve 1-2 dakika sonra aniden dondu ve bios ekranına döndü şuan ne yaparsam yapayım açılmıyor biostan çıkıyorum geri biosa atıyor chatgptye sordum M2 ssd bozuktur diyor tak çıkar yaptım üfledim falan aynı şimdi biostayım q flash diye birşeye bastım no disk drive found diyor ve plug in devices Info da da M2 gözükmüyor
bİOSU SIFIRLAYIN BÜTÜN PARÇALARI ÇIKARIN 5 DAKİKA SONRA tekrar takın