Neler Yeni

Bilgisayar aldım parçaları yorumlar mısınız lütfen

Hasannio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk

Çok üzücü. Neden böyle şeyler yapıyorsunuz? Aldıktan değil almadan önce yazmalısınız. 20'e 3070 hazır sistem var.

Bunu alır bankadan taksit yaptırırdın yine aynı paraya gelirdi.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,004
İsim
Sadettin Y
fiyat bir tık fazla ancak hayırlı olsun. ram 16dır umarım. Psu yeterli ancak çok kaliteli bir marka değil bana göre. Kendim de c4 olarak görülen rampage marka psu kullaniyorum 3yildir. Çok sık elektrik kesilen bir yerde yasamiyorsaniz ve ev tesisatınız iyiyse bir sorun olmaz ilk planda. Hayırlı olsun tekrardan. Bu sistem sizi üzmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok üzücü. Neden böyle şeyler yapıyorsunuz? Aldıktan değil almadan önce yazmalısınız. 20'e 3070 hazır sistem var.

monitör harici 16k ya sistem onermeniz gerekiyordu

Hasannio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cevabın için teşekkür ederim ancak belirttiğim gibi monitorle birlikte 21k'ya geldi vallahi 100 lira daha ekstra bütçem yoktu.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
fiyat bir tık fazla ancak hayırlı olsun. ram 16dır umarım. Psu yeterli ancak çok kaliteli bir marka değil bana göre. Kendim de c4 olarak görülen rampage marka psu kullaniyorum 3yildir. Çok sık elektrik kesilen bir yerde yasamiyorsaniz ve ev tesisatınız iyiyse bir sorun olmaz ilk planda. Hayırlı olsun tekrardan. Bu sistem sizi üzmez.

Diyebiliriz. Monitöre dikkat etmedim.

Hasannio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan

Oturduğum yerde elektrik kesintileri çok nadir oluyor. En çok psudan korkuyorum çok kötü yorumlar gördüm psu hakkında ancak kullanan kişilerin yorumlarına baktığım zaman bir sorun olmadığı yazıyor.

jımalya

80+ Bronze
daha uyguna toplanabilirdi

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Böyle en ucuz parçalarla pc toplamaktansa hazır almak daha mantıklı.anakart yükseltmesi ben olsam yapmam tabi ram ve işlemciyi degistirmiceksem

Hasannio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
Böyle en ucuz parçalarla pc toplamaktansa hazır almak daha mantıklı.anakart yükseltmesi ben olsam yapmam tabi ram ve işlemciyi degistirmiceksem
İtopyadan yükseltme yaparak satın aldım.

Diyebiliriz. Monitöre dikkat etmedim.
Psu sizce idare eder mi efendim.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
İtopyadan yükseltme yaparak satın aldım.

Psu sizce idare eder mi efendim.

Ben power boost, rampage gibi markaları hiçbir zaman tercih etmemeye çalışanlardanım. PSU'dan anlamıyorum o nedenle net bir yorum yapamam ama 80 plus sertifikası varmış ve sıfır bir ürün olduğundan belli bir süre sorun çıkarmayacağını tahmin ediyorum.

Elektrik kesintisi sorunu için kesintisiz güç kaynağı (UPS) alarak korkularını minimize edebilirsin. Tunçmatik marka elektrik gidince PC'yi 30 dakika açık tutabilecek basit bir cihaz yeterli olur.

Top Bottom