- Bütçe
- 11000
Malatya'da yaşıyorum sevdiğim bir abim bana bilgisayar sözü verdi Ekim başı gibi bilgisayarı alıcam muhtemelen sipariş edicem ama İstanbul'a gidip alma ihtimalim de var itopyadan son zamanlarda çok şikayet geliyor sizce alayım mı itopyadan yoksa farklı bir yerden mi alayım monitör ve kasa 10-11k bütçe düşünüyorum 165 Hz monitör 1700 2000 lira arası yani kasa için en fazla 9k bütçem olucak ben en az 2060 lı bi sistem düşünüyorum oc veya süper olursa daha iyi olur yani şimdi arkadaşlar açık sözlü olucam hayatımda ilk kez bilgisayar alıcam ve almışken iyi sorunsuz bı bilgisayar almak istiyorum 18 yaşındayım yıllardır hayalim bir bilgisayar almak yani eğer alırsam ve bı sorun çıkarsa çok üzülürüm umarım beni anlarsınız çünkü 1 kere alıcam ve 1 kerede sorunsuz halletmek istiyordum eğer asker bir sorun çıkarsa da bunu halledicek bir yerden almak istiyorum vatan bilgisayar medi Markt gibi yerlerde gereksiz pahalı diğer yerlerden 2 3 bin lira pahalı bende rtx teknolojisinden yararlanmak istiyorum şimdiden beni anladığınız için ve bunu okuduğunuz için size teşekkür ederim umarım herkes gönlünde olanı yaşar istediğini alır