Bilgisayar çok geç açılıyor

Reaksiyon skoru
2
Selam kasa bilgisayar kullanıyorum bilgisayarda bir sorun var şu günlerde daha fazla yaşamaya başladım. Asus H110M-D Anakartını kullanıyorum internette sorunu arıyorum ama bir türlü bulamıyorum bilgisayarı açtıktan sonra Asus in search of incredible ekranında yaklaşık 15 dk bekledikten sonra bilgisayara girebiliyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? BIOS son sürüm ve HD Tune programı ile HDD test ettim sağlam çıktı.

Selam kasa bilgisayar kullanıyorum bilgisayarda bir sorun var şu günlerde daha fazla yaşamaya başladım. Asus H110M-D Anakartını kullanıyorum internette sorunu arıyorum ama bir türlü bulamıyorum bilgisayarı açtıktan sonra Asus in search of incredible ekranında yaklaşık 15 dk bekledikten sonra bilgisayara girebiliyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? BIOS son sürüm ve HD Tune programı ile HDD test ettim sağlam çıktı.
ssd al.

Ssd almanı öneririm dostum daha hızlı açılmasını istiyorsan , kat kat fayda ediyor haberin olsun :)

Samsung 860 Evo 500GB 560MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD (MZ-76E500BW)

Anakartın M2 ssd destekliyor mu bilmiyorum , eğer destekliyorsa M2 ssd almam daha iyi / normal ssd < M2 ssd

SSD alıp windows su ssd üzerinekurarsan 10 kata kadar daha hızlı açılır ama okuma ve yazma hızına dikat et

Bir şey daha soracağım aygıt yöneticisi-disk sürücülerinde WDC WD10EZRZ-00HTKB0 var sadece bu SSD olmadığı anlamına geliyor herhalde.

Geri