Neler Yeni

Bilgisayar için 2000 TL kulak içi kulaklık önerisi

sbartin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Siyabend
Normalde Corsair HS80 kullanıyorum ancak yarım saat sonra kafamı ağrıtıyor. Bütçe 2000 TL. Genel kullanım oyun için olacak. Mikrofonlu olursa harika olur, HS80'e hiç ihtiyacım kalmamış olur. Mikrofonsuz önerirseniz ayrıyetten mikrofon almak zorunda kalacağım.

Hocam özellikle sizin bilgili olduğunuzu fark ettim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Linsoul KZ ZSN Pro vs TruthEar X Crinacle kıyasına ne diyorsunuz mesela? @GRDL

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Moondrop chu

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Chu güzel model ama kablosu sabit ve bir süre sonra kanal dengesizliği yapabliliyor. Ama chu 2'yi düşünebilirsin çünkü onun kablosu değişebilir ve filtreleri biraz daha iyi.
Ayrıca truthear hola ve tangzu waner de iyi seçeneklerden. Mikrofonlu versiyonları var ve kz'lerden çok daha iyiler.
Eğer biraz daha iyi bir seçenek ararsan truthear zero ya da zero red var. Benzer şekilde mikrofonu olan varyasyonlari var.
Mikrofon konusunda, bu kulaklıklardaki inline mic'lar yeterince iyidir. Ama daha iyilerini harici olarak alabilirsin.

sbartin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Siyabend
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Chu güzel model ama kablosu sabit ve bir süre sonra kanal dengesizliği yapabliliyor. Ama chu 2'yi düşünebilirsin çünkü onun kablosu değişebilir ve filtreleri biraz daha iyi.
Ayrıca truthear hola ve tangzu waner de iyi seçeneklerden. Mikrofonlu versiyonları var ve kz'lerden çok daha iyiler.
Eğer biraz daha iyi bir seçenek ararsan truthear zero ya da zero red var. Benzer şekilde mikrofonu olan varyasyonlari var.
Mikrofon konusunda, bu kulaklıklardaki inline mic'lar yeterince iyidir. Ama daha iyilerini harici olarak alabilirsin.

Zero'nun mikrofonlu versiyonunu bulamadım hocam. Link atar mısınız.

Öte yandan, sanırım birazdan burdan sipariş edeceğim Zero'yu. Vergisiz geliyormuş galiba ve Amazon'a göre daha ucuz. https://shenzhenaudio.com/products/...s-pu-lcp-composite-diaphragm-in-ear-headphone

Gaming için iyi performans verecek gibi hissediyorum, hadi hayırlısı.

Son düzenleme:

Ruqeirsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Musa Bölükbaş
Hola ve Chu'nun stokları bitti ve holanın üretimi de durmuş. ಥ_ಥ

Öte yandan, sanırım birazdan burdan sipariş edeceğim Zero'yu. Vergisiz geliyormuş galiba ve Amazon'a göre daha ucuz. https://shenzhenaudio.com/products/...s-pu-lcp-composite-diaphragm-in-ear-headphone

ben Zero mavi olanını kullanıyorum çok memnunum ama red daha iyi diyorlar. 1 hafta gibi bir sürede aras kargoyla geldi vergi ödemedim, ptt ile gelirse vergi alıyorlar sanırım.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal

Sanırım mikrofonlu versiyonu yok bu modelin. Ben de bulamadım.
Qkz-HBB khan'a bakabilirsin, mikrofonlu versiyonu var ama o modelde bas biraz daha baskın.

Top Bottom