Neler Yeni

Yardım Bilgisayar için USB internet adaptörü

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sezer
Arkadaşlar selam. Konunun yeri burası mı pek emin olamadım. Eğer burası değilse modlardan ricam kendi bölümüne taşırlarsa iyi olur.

Huawei LG8245X6-50 marka modem kullanıyorum ve 5Ghz destekliyor. Anakart olarak ise Gigabyte b550m k amd am4 ddr4 micro atx alacağım. Buna uygun, kullandığınız, fiyat performans olarak önerebileceğiniz bir adaptör var mı? Bulunduğum odaya kablo çekmek için 25 metre falan kablo gerekiyor, o yüzden Wifi üzerinen bağlanmam gerekecek.

TheRio241

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Taşkıran
Arkadaşlar selam. Konunun yeri burası mı pek emin olamadım. Eğer burası değilse modlardan ricam kendi bölümüne taşırlarsa iyi olur.

Huawei LG8245X6-50 marka modem kullanıyorum ve 5Ghz destekliyor. Anakart olarak ise Gigabyte b550m k amd am4 ddr4 micro atx alacağım. Buna uygun, kullandığınız, fiyat performans olarak önerebileceğiniz bir adaptör var mı? Bulunduğum odaya kablo çekmek için 25 metre falan kablo gerekiyor, o yüzden Wifi üzerinen bağlanmam gerekecek.
bütçen ne kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam masaüstü uzun zamandır kullanmadım. Kullandığımda da kablolu kullanmıştım. Piyasasını hiç bilmiyorum ama f/p olması önemli. Şimdi sana derim 300 tl "O ne öyle?" falan dersin. Bir arkadaşım Coverzone marka önermişti kendi de kullanıyordu fakat Amazon'da stokları tükenmiş, Hepsiburada'da 500 küsür TL. Alınır mı mesela? Değer mi?

TheRio241

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Taşkıran
Hocam masaüstü uzun zamandır kullanmadım. Kullandığımda da kablolu kullanmıştım. Piyasasını hiç bilmiyorum ama f/p olması önemli. Şimdi sana derim 300 tl "O ne öyle?" falan dersin. Bir arkadaşım Coverzone marka önermişti kendi de kullanıyordu fakat Amazon'da stokları tükenmiş, Hepsiburada'da 500 küsür TL. Alınır mı mesela? Değer mi?

Hocam Aynı ürünün farklı marka olanından bende var 300 e almıştım zamanında 1 kere bile kopma yapmadı modemden 15 metre uzaklıkta bu ac1300 lü modeller sanırsam çinden toptan geliyor üstüne isteyen şirket markasını basıp satıyor Senin attığın linktekini alabilirsin hiçbir problem yaşamazsın
Abdullah hocamın attığı videodaki gibi ürünler Noname performansları baya iyi sorun yaşamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum.

Top Bottom