Merak etmeyin, bunlar arıza yaratacak şeyler değil. İçiniz rahat olsun.hocam biraz paranoyağım kusura bakmayın teşşekkürler yardımcı olan arkadaşlara rahatladım
Sistem nedir hocam?hocam biraz paranoyağım kusura bakmayın teşşekkürler yardımcı olan arkadaşlara rahatladım
Hayır hocam sadece merak ettim.asus x570p ekran kartrım gtx 1660s r53600x ddr4 trident neo 16 gb 3600mhz ram
Mesaj otomatik birleştirildi:
niye sordunuz hocam bi sıkıntımı var
Sistem güzel, en az 4 yıl idare eder seni.sistem iyi mi?
Yok sorunsuz kullanabilirsiniz ancak oyunlarda yetersiz kalır.5 sene sonra 10bin TL gene masraf çıkacak ama olsun değer
oyunlarda yetersiz kalır ondan yenisini alıcam ama ailem tabi oyun oynamassın diyor ama ben oynarımYok sorunsuz kullanabilirsiniz ancak oyunlarda yetersiz kalır.
fast boostu denedim olmadı odaPost sırasında yanmayabilir biosdan fast boot açarsan anında yanar
zaten asus simgesi geldiğinde her şey yanıyorPost sırasında yanmayabilir biosdan fast boot açarsan anında yanar
Hocam sistemi kaça topladınız?asus x570p ekran kartrım gtx 1660s r53600x ddr4 trident neo 16 gb 3600mhz ram
niye sordunuz hocam bi sıkıntımı var
Normali bu zaten. Benim de aynı şekilde oluyor. Windows açılana kadar klavye, mouse, ekran kartı RGB ışığı falan birkaç sefer yanıp sönüyor sonra kendine geliyor.zaten asus simgesi geldiğinde her şey yanıyor