Yardım Bilgisayar ilk açılışta klavye çalışmıyor

mojito

80+
Reaksiyon skoru
113
Merhabalar gameboster g918 firestorm beyaz klavyem var bilgisayarı açıyorum şifreyi girmek istediğimde klavye hemen çalışmıyor birkaç tuşa rastgele aynı anda basınca klavyeye güç geliyor ve çalışmaya başlıyor bilgisayardan sanki klavye usb sini yeni bağlamış gibi bildirim geliyor bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.

win10 kullanıyorum.

Aynı sorunu bende yaşıyorum hala çözüm yolu arıyorum, sorun klavyede diğer klavyelerde denedim tıkır tıkır çalışıyor. Dediğiniz gibi tuşlara bastıktan sonra aktif hale gelince hiçbir sorun yaşamıyorum.

Aynı sorunu bende yaşıyorum hala çözüm yolu arıyorum, sorun klavyede diğer klavyelerde denedim tıkır tıkır çalışıyor. Dediğiniz gibi tuşlara bastıktan sonra aktif hale gelince hiçbir sorun yaşamıyorum.
düzelmedi halen aynı yenı klavye almaktan başka çare yok arada bir tuşlarıda basmaz oldu klavyenın 2 defa garantiye gitti kronik sıkıntıları var

Şuradan çözümü bulmaya çalışacağım aynı klavye ile bizim aldığımız hatayı çözmüş.

Şuradan çözümü bulmaya çalışacağım aynı klavye ile bizim aldığımız hatayı çözmüş.
gelişmeleri benimle paylaşırsan sevinirim