TahaCel
80+ Platinum
Dahası
bilgisayarımı kaç ayda bir temizlemeliyim ve nasıl temizlemeliyim siz nasıl temizliyorsunuz
İmkanin varsa temiz olsun diyorsan 2 haftadan yapbilgisayarımı kaç ayda bir temizlemeliyim ve nasıl temizlemeliyim siz nasıl temizliyorsunuz
ekran kartını işlemciyi falan çıkarmadan fanlarını ıslak bezi iyice kurulayıp az nemli şekilde siliyorum bozulmaz dimi?6 ayda bir yılda bir temizleyebilirsin ama ben her hafta ekran kartımı çıkarıp temizliyorum.
Bence ekran kartına sıvı bir şey değdirme nem dahi olsa kuru narin bir bezle sil.ekran kartını işlemciyi falan çıkarmadan fanlarını ıslak bezi iyice kurulayıp az nemli şekilde siliyorum bozulmaz dimi?
PC 4 aylık
Bozulmaz ama sakın fazla nemli yapma.ekran kartını işlemciyi falan çıkarmadan fanlarını ıslak bezi iyice kurulayıp az nemli şekilde siliyorum bozulmaz dimi?
PC 4 aylık
knk ekran kartını nasıl temizliye bilirim ve fanları süpürge ile yapsam olurmuBozulmaz ama sakın fazla nemli yapma.
knk ekran kartını nasıl temizliye bilirim ve fanları süpürge ile yapsam olurmu6 ayda bir temizleyebilirsin, fırça ve süpürge yardımıyla tozları alman yeterli olur.
Süpürge kullanma ben bunu kullanıyorum sadece kasa için çok etkili narin kullanmakta fayda var.knk ekran kartını nasıl temizliye bilirim ve fanları süpürge ile yapsam olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk ekran kartını nasıl temizliye bilirim ve fanları süpürge ile yapsam olurmu
Süpürge kullanma ben bunu kullanıyorum sadece kasa için çok etkili narin kullanmakta fayda var.
Arko Sakal Fırçası + Arko Sabun + Köpürtme Tası Tıraş Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Arko Sakal Fırçası + Arko Sabun + Köpürtme Tası Tıraş Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
knk süpürger derken elektirikli süpürge dedim tozları üflesi diye kullanımmı kullanmıyımmıSüpürge kullanma ben bunu kullanıyorum sadece kasa için çok etkili narin kullanmakta fayda var.
Arko Sakal Fırçası + Arko Sabun + Köpürtme Tası Tıraş Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Arko Sakal Fırçası + Arko Sabun + Köpürtme Tası Tıraş Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com