Bilgisayar kapalıyken gelen ses

Reaksiyon skoru
7
FSP Hyper 80+ Pro 650W PSU var. PC kapalıyken böyle bir ses geliyor. Açıkken de aşağı yukarı aynı ses devam ediyor. Psu bozuk mu iade etmeye gerek varmi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@QCerberusQ hocam sizdede aynı psuyu gördüğüm ve kullandığınız için mecbur etiketledim. Bu sorun bana kafayı yedirtti sesi duydukça psikolojim bozuluyor. İade etmelimiyim?

Son düzenleme:
FSP Hyper 80+ Pro 650W PSU var. PC kapalıyken böyle bir ses geliyor. Açıkken de aşağı yukarı aynı ses devam ediyor. Psu bozuk mu iade etmeye gerek varmi

@QCerberusQ hocam sizdede aynı psuyu gördüğüm ve kullandığınız için mecbur etiketledim. Bu sorun bana kafayı yedirtti sesi duydukça psikolojim bozuluyor. İade etmelimiyim?
hocam sorun var gibi iade edebilirsiniz

hocam sorun var gibi iade edebilirsiniz
Sizdede benzer sorun varmı hocam bir video daha bırakıyom onada bakarsanız kesin iade edeceğim diyeceğiniz şeye göre

oyun açıp kaparken veya pc kaparkende videonun ikinci böümündeki bu ses geliyor

11 nisanda teslim almıştıım amazondan iade kabul edilirmi sorunu açıklasam

Sizdede benzer sorun varmı hocam bir video daha bırakıyom onada bakarsanız kesin iade edeceğim diyeceğiniz şeye göre

oyun açıp kaparken veya pc kaparkende videonun ikinci böümündeki bu ses geliyor

11 nisanda teslim almıştıım amazondan iade kabul edilirmi sorunu açıklasam
edilir hocam sorunu açıklayın, kendileri test ettiklerinde bozuk çıkarsa söylememeniz sorun olabilir amazon bu konuda sorun çıkarmaz bende öyle bir sorun yok

Geri