Öncelikle herkese selamlar forumda yeniyim.
Sistemimi yavaş yavaş yükseltmeye başladım Güç kaynağı,ekran kartı ve işlemcimi değiştirdim.
i9 11900KF
ASUS TUF 3080
MSI H510M (Bütçe Olduğu Zaman Yükselteceğim)
Sharkoon SilentStorm Cool Zero WPC850
PNY XLR 3200MHZ 8X2 RAM (Bütçe Olduğu Zaman Yükselteceğim)
Be Quiet! Pure Loop 240 mm
Yaşadığım sorunu ilk başta psu sorunu gibi görebilirsiniz ancak yayın ve cod warzone oynarken hiç bilgisayar kendisini yeniden başlatmadı, stres testine soktum yine bir sorun yok. Ancak battle.net üzerinden warzone başlatmaya başladığım zaman bazen bilgisayar kendisini yeniden başlatabiliyor çözüm önerileriniz için teşekkürler.
(Ekran kartı driver versiyonunu güncelledim sorun devam etti.)
(Dün XMP1 profilini kapatıp el ile ramlerin frekansını değiştirdim bunu yaptığımdan beri kapanmıyor ancak alakası olabilir mi bilmiyorum)
Sistemimi yavaş yavaş yükseltmeye başladım Güç kaynağı,ekran kartı ve işlemcimi değiştirdim.
i9 11900KF
ASUS TUF 3080
MSI H510M (Bütçe Olduğu Zaman Yükselteceğim)
Sharkoon SilentStorm Cool Zero WPC850
PNY XLR 3200MHZ 8X2 RAM (Bütçe Olduğu Zaman Yükselteceğim)
Be Quiet! Pure Loop 240 mm
Yaşadığım sorunu ilk başta psu sorunu gibi görebilirsiniz ancak yayın ve cod warzone oynarken hiç bilgisayar kendisini yeniden başlatmadı, stres testine soktum yine bir sorun yok. Ancak battle.net üzerinden warzone başlatmaya başladığım zaman bazen bilgisayar kendisini yeniden başlatabiliyor çözüm önerileriniz için teşekkürler.
(Ekran kartı driver versiyonunu güncelledim sorun devam etti.)
(Dün XMP1 profilini kapatıp el ile ramlerin frekansını değiştirdim bunu yaptığımdan beri kapanmıyor ancak alakası olabilir mi bilmiyorum)