Bilgisayar Kızlara Yakışmıyor

Shadow™

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,079
Geçenlerdede bir video gördüm kız pembeli beyazlı soft dedikleri bir sistem dizmiş daha doğrusu bir oda dizmiş her şey bu renkte burda keyfini sürüyor.Kızların bilgisayar bileşenlerini "güzellik" "estetik" adı altında kullanması bana acayip itici geliyor hiçbir kızada bilgisayarla uğraşmayı yakıştıramıyorum neden diye sorarsanız yine ellerine yakışmıyor bu tarz işler,buna bir çok kategori dahil edilebilir, bilgisayarı bilgisayar olarak değilde bir estetik parça olarak kullanıyorlar.Mesela warzone,cs,walorant oynamak gibi özellikler sizin bu konu hakkında düşüncelerininiz nelerdir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
keşke twit atsaydın bunu vesselam

Bu alan rezerve edilmiştir. :blobdance:isteyene kiralanır:blobdance:
Sabaha o güzel mesajları görebilmek için.

Geçenlerdede bir video gördüm kız pembeli beyazlı soft dedikleri bir sistem dizmiş daha doğrusu bir oda dizmiş her şey bu renkte burda keyfini sürüyor.Kızların bilgisayar bileşenlerini "güzellik" "estetik" adı altında kullanması bana acayip itici geliyor hiçbir kızada bilgisayarla uğraşmayı yakıştıramıyorum neden diye sorarsanız yine ellerine yakışmıyor bu tarz işler,buna bir çok kategori dahil edilebilir, bilgisayarı bilgisayar olarak değilde bir estetik parça olarak kullanıyorlar.Mesela warzone,cs,walorant oynamak gibi özellikler sizin bu konu hakkında düşüncelerininiz nelerdir?
cınsıyetcılık yapmıyorum ama banada nedense senın yazdıgının aynısı gıbı gelıyo valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke twit atsaydın bunu vesselam

Bu alan rezerve edilmiştir.:blobdance:isteyene kiralanır:blobdance:
Sabaha o güzel mesajları görebilmek için.
130 kılo femınıstlerlemı ugrassın cocuk o.O2

Allah aşkına şöyle saçma konular açmayın

Hoca birde mesela keşfette görüyorum 10-15 tane gözüne güzel geldiği için klavye almış , insanda "Acaba klavye kullanmayı biliyorumu?" Diye de bir soru oluşuyor.🙂

1757309128639.webp

Uzun zamandır gördüğüm en sığ düşünce olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Aves
Peki bu kişinin ismini merak ettim Ceren vb miydi
Hiç bakmadım hocam ismine

Uzun zamandır gördüğüm en sığ düşünce olabilir
Sığ bir düşünce değil bunu biryerde görüp söylemiyorum yakışmıyor.

Hoca birde mesela keşfette görüyorum 10-15 tane gözüne güzel geldiği için klavye almış , insanda "Acaba klavye kullanmayı biliyorumu?" Diye de bir soru oluşuyor.🙂
Bunu diyorum işte klavye güzel gözüktüğü için alıyorlar zaten, kullanmak ile bir alakası yok beyin fonksiyonu o kadar kötü durumda ki şurdanda ilgi çeksem ön plana çıksam diye uğraşıyorlar.

Bunun karar vericisi sen misin?

Burada karar vermelik bir durum yok görüşümü yazdım.

İnsanların hobi olarak yaptığı, eğlendiği ve arkadaşlarıyla vakit geçirdiği bir uğraşı yadırgamak sana düşmüyor kardeşim. Kimse de senin bu konu hakkındaki görüşünü de merak etmiyor. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,258
Üyeler
184,910
Son üye
icerman
Geri