Neler Yeni

bilgisayar kontrolum dışı bişeyler yaptı(?)

Berke123

80+ Bronze
https://forum.donanimarsivi.com/konu/goeruentue-bozuluyor-bunun-problemi-nedir.794095/
elden ring oynarken bilgisayarın sesi gitti ve görüntüde bozulmalar oldu sonra oyunu kapattım elden ring tekrar açıldı görev yöneticisinden kapadım tekrar açıldı imleç kontrolum dışında hareket etti chrome falan kapattı ne olduğunu anlamadım şu an bir şey yok en son oyun kendi kendine başlamasın diye steam hesabını değiştirdim format atmayı düşünüyorum daha iyi fikirleriniz varsa beklerim ve en temiz format nasıl atılır bir rehber falan varsa atar mısınız komple bilgisayarımı temizlemek istiyorum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,840
İsim
Oğuz
2 farklı konu yerine tek konuda yazsaydın keşke.
Ne kadar sıklıkla oluyor ?
Bende de bir sefer Elden Ringde bir anda renkli noktalar çıkıp otomatik reset atmıştı. Oyun ile alakalıydı büyük ihtimal. Tek sefer olduysa öyle bir şey olabilir.

Berke123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 farklı konu yerine tek konuda yazsaydın keşke.
Ne kadar sıklıkla oluyor ?
Bende de bir sefer Elden Ringde bir anda renkli noktalar çıkıp otomatik reset atmıştı. Oyun ile alakalıydı büyük ihtimal. Tek sefer olduysa öyle bir şey olabilir.
önceki konuda ekrandaki bozulmalardan bahsediyordum tam o konuyu yazarken oldu bunlar bu konuyu pcnin kendi kendine bişeyler yapması üzerine açtım
ekrandaki bozulmalar günde 2 3 kere olmaya başladı ama bu oyunun açılıp kapanması vs ilk kez oldu

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,840
İsim
Oğuz
önceki konuda ekrandaki bozulmalardan bahsediyordum tam o konuyu yazarken oldu bunlar bu konuyu pcnin kendi kendine bişeyler yapması üzerine açtım
ekrandaki bozulmalar günde 2 3 kere olmaya başladı ama bu oyunun açılıp kapanması vs ilk kez oldu
Oyundaki hata farklı bir sebepten olabilir, bir şey diyemeyeceğim. Anlık crash vsdir belki fakat ekrandaki bozulmalar ekran kartında sorun yoksa kabloyu değişmeyi dene, yine sorun oluyorsa büyük ihtimal monitör ile alakalı.

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
Bu sorun paylasımlı hesaptamı oldu acaba

Berke123

80+ Bronze

Berke123

80+ Bronze
evt bildiği erişebiliyolar steam hesabından
nasıl yani biraz daha detaylandırabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz baktım oyundayken bağlan diyip remote play ile pcye bağlanabiliyormuş ama alt f4 atınca adamı da atıyor pcden

Son düzenleme:

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
nasıl yani biraz daha detaylandırabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz baktım oyundayken bağlan diyip remote play ile pcye bağlanabiliyormuş ama alt f4 atınca adamı da atıyor pcden
Benim pcds herşeyi yapıyodu

Top Bottom