Bilgisayar kurmaya 2k istedi

hiç bilmeyen biri bile video izleyerek max 2 saatte komple bitirir sistemi

Uğraşırsan kendin bilgisayarcıdan daha temiz iş yaparsın. Videoları izleyerek bak tek tek çok zor bir şey değil.

HANGİ SİSTEM 10DK DA kuruluyor la kablolaması bile 30 dk sürüyor yeri geliyor 40 dk ha tabi 2k hak değil komple windows kurmasıydı toplamasıydı 1 saat sürer yada sürmez 10 dk da değil apart topar toplarsan belki onu da acemi kişi toplayamaz ztn 10 dk
İtopyada basit sistemi 15 dakikada bitiriyodum

Birisine daha sordum 500 eğer yazılım falan istersen toplam 800 dedi de güvenemiyorum parçaları doğru takar mı vs

HANGİ SİSTEM 10DK DA kuruluyor la kablolaması bile 30 dk sürüyor yeri geliyor 40 dk ha tabi 2k hak değil komple windows kurmasıydı toplamasıydı 1 saat sürer yada sürmez 10 dk da değil apart topar toplarsan belki onu da acemi kişi toplayamaz ztn 10 dk
Kabloalama farklı bir şey önemli olan zarar vermeden sistemi kurtarmak estetik işi farklı o farklı

Bir bilgisayarcıya bilgisayar kurma kaça dedim sadece kasa 2k Para istedi kime kurdurmalıyım bilgisayarcılara güvenemiyorum
10 dakikalık iş 2kmış yakında biri varsa yardım iste

Ben de sırf montajı ve kablolamayı yapabileceğimi düşünmediğimden hazır sistem araştırıyorum şuanda

adamı yanlış yönlendirmeyin soketi tam takamaz eksik yapar ondan sonra ekran kartı cortlar ortada kalır.
Bilmiyorsan bilen birine yaptır. 21 yıllık tecrube ile diyorum.

2bin çok fazla suyunu çıkarmış ben etraftan soran olursa en fazla 500 diyorum.

İstanbul Bağcılardayım
kendın kuramassan sırınevlerde ozer bılgısayar var kendımde bır ara calıstım yazları. cok guvenılır ıstersen goturebılırsın ama cıdden yt den bakarak yapabılırsın bosuna para vermeye asla gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,061
Üyeler
184,378
Son üye
aknaliaslan
Geri