Bilgisayar masası nasıl olmalı?

irongolem

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba arkadaşlar masam baya eski ve kötü durumda.Yenilemeyi düşünüyorum.Nasıl masa almalıyım,ölçüleri ve matreyali nasıl olmalı?Bilgisayar kasasını masanın üzerine koyuyorum

Ben bu masayı kullanmaktayım çift monitör , kasa masanın üstünde klavye ve mous'a yer kalıyo hemde fazlasıyla istersen alt raflarını söküp kasayı orayada koyabılırsın seçım senın. He bide masa fp anlamıdna güzel.

çift monitör + kasa koyacaksan 160lık bir masa gerekebilir.

Kasayıda koyacaksan en az 140lık masa öneririm 160 daha rahat olur ama

Ben bu masayı kullanmaktayım çift monitör , kasa masanın üstünde klavye ve mous'a yer kalıyo hemde fazlasıyla istersen alt raflarını söküp kasayı orayada koyabılırsın seçım senın. He bide masa fp anlamıdna güzel.
Bu tarz çerçevesiz masa alırsan köşeye sıkıştırman yada bir şey ile sabitlemen lazım aksi halde masa değil beşik almış olursun.Yanlara doğru sallanma hat safhada.

Sana tavsiyem gidiyorsun demirciye ölçüleri veriyorsun sana -5 veya -7.5 cm pay bırakarak 4 ayaklı çerçeveli profil yapıyor.Üstüne alacağın mdf'yide profilden çok fazla çıkmayacak şekilde +5 cm yada 7.5cm fazla alıyorsun geçiyorsun.
120/60/75 cm (g/d/y) bir masa ortalama 1000-1100 Tl ye hallolur. Ölçü dediğim gibi profillerde 110/55/73 olur demirden tasarruf edersin.Boyutlar arttırılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,281
Üyeler
173,791
Son üye
erhanaydn0
Geri