Öneri Bilgisayar Masası Önerisi

formedos

80+
Reaksiyon skoru
73
Bütçe
3000
Selam millet, sadece bilgisayarım için masa almayı düşünüyorum. Düz, sade ve ayakları sağlam olması benim için yeterli önerebileceğiniz model varmı acaba?

Verebileceğin tahmini ölçü var mıdır hocam ?

Selam millet, sadece bilgisayarım için masa almayı düşünüyorum. Düz, sade ve ayakları sağlam olması benim için yeterli önerebileceğiniz model varmı acaba?
Masa almak bence tuzlu, tanıdık bir mobilyacı varsa ona yaptır. Ben öyle yaptım

Verebileceğin tahmini ölçü var mıdır hocam ?
Hocam 70-75cm yükseklik, 110cm genişlik yeterli olur gibi. Monitör ve kasa ve ekipmanları tek bırakacam zaten üstüne :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masa almak bence tuzlu, tanıdık bir mobilyacı varsa ona yaptır. Ben öyle yaptım
Tanıdık mobilyacı yokta, fırsat bulunca uğrayabilirim bir iki yere aslında.

Hocam 70-75cm yükseklik, 110cm genişlik yeterli olur gibi. Monitör ve kasa ve ekipmanları tek bırakacam zaten üstüne :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tanıdık mobilyacı yokta, fırsat bulunca uğrayabilirim bir iki yere aslında.
ben 150 uzunluk 70 genişlik 70-75 ayarlanabilir yükseklikte masa yaptırdım 3500 verdim ve istediğim malzemeleri kullandırttım renginden masa ayaklarına kadar

ben 150 uzunluk 70 genişlik 70-75 ayarlanabilir yükseklikte masa yaptırdım 3500 verdim ve istediğim malzemeleri kullandırttım renginden masa ayaklarına kadar
O fiyata süper hocam o zaman :) Ya Xdrive'ın felanda varda hoşuma da gittiler fakat 7-8K civarı. O kadar veremem şu an, belki ilerde olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,712
Üyeler
186,777
Son üye
aviciisheir
Geri