Masa almak bence tuzlu, tanıdık bir mobilyacı varsa ona yaptır. Ben öyle yaptımSelam millet, sadece bilgisayarım için masa almayı düşünüyorum. Düz, sade ve ayakları sağlam olması benim için yeterli önerebileceğiniz model varmı acaba?
Hocam 70-75cm yükseklik, 110cm genişlik yeterli olur gibi. Monitör ve kasa ve ekipmanları tek bırakacam zaten üstüneVerebileceğin tahmini ölçü var mıdır hocam ?
Tanıdık mobilyacı yokta, fırsat bulunca uğrayabilirim bir iki yere aslında.Masa almak bence tuzlu, tanıdık bir mobilyacı varsa ona yaptır. Ben öyle yaptım
ben 150 uzunluk 70 genişlik 70-75 ayarlanabilir yükseklikte masa yaptırdım 3500 verdim ve istediğim malzemeleri kullandırttım renginden masa ayaklarına kadarHocam 70-75cm yükseklik, 110cm genişlik yeterli olur gibi. Monitör ve kasa ve ekipmanları tek bırakacam zaten üstüne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tanıdık mobilyacı yokta, fırsat bulunca uğrayabilirim bir iki yere aslında.
O fiyata süper hocam o zamanben 150 uzunluk 70 genişlik 70-75 ayarlanabilir yükseklikte masa yaptırdım 3500 verdim ve istediğim malzemeleri kullandırttım renginden masa ayaklarına kadar