Neler Yeni

Öneri Bilgisayar masası önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kaan Emre Demir
Bütçe
2500
Arkadaşlar bilgidayar masası alacağım,şu an bende bulunan masa trendyoldan aldigim en cok satan masalardan birisi ve dengesiz oldugu icin sallanıyor.Cift monitor yapacagim ve bunlari 2’li kol standı ile tutturmayı düşünüyorum birde mikrofon standı var bunlar üstündeyken sallanmamadını istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Batuhan
Takip.. Ben özel üretmeyi düşünüyorum bu arada ama yine de takipteyim.

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Atakan
Yakınlardaki sanayiye gidiyorsun. Ahşap doğrama vs işleri yapan yerler var. Ölçülerini masa kalınlığını vs belirliyor veriyorsun, yapıyorlar.
Hem uyguna gelir hem sağlam olur. Mevcut masam 180x90cm, bir kaç sene önce 800 ₺ falan tuttu.
Demirciden de demir ayak yaptırdım, Beyaza boyadım bir de kendim*

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Batuhan
Bro o ne kadara patlıyo araştırdın mı ? Varsa bilgin benide aydınlatır mısın?
Bro mobilyanın en bol olduğu şehirde yaşıyorum ve çok tanıdık var ama mahçup olmamak için ilk internetten düşünüyorum ya da model olarak. Aynı senin gibi çift kol monitör bağlayacağım. Fiyata bakarım ama ben hem çift kol monitör hem laptop var geniş masa istiyorum sağlam da olacaksa tahmini 7-8k ya patlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ömürlük ama onu belirteyim. Sallanma vs olmaz

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Arda
Takipteyim

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Kaliteli bir mobilyaciya yaptırmak daha mantıklı geliyor bana herseyini kendine göre ayarliyabiliyorsun ne kadar tutar onu bilmemde

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Veysel Genç
Arkadaşlar bilgidayar masası alacağım,şu an bende bulunan masa trendyoldan aldigim en cok satan masalardan birisi ve dengesiz oldugu icin sallanıyor.Cift monitor yapacagim ve bunlari 2’li kol standı ile tutturmayı düşünüyorum birde mikrofon standı var bunlar üstündeyken sallanmamadını istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Hocam o aldığınız masanın linkini atabilir misiniz? Bugün bir masa sipariş verdim, aynısı ise siparişimi iptal edeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kaan Emre Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o aldığınız masanın linkini atabilir misiniz? Bugün bir masa sipariş verdim, aynısı ise siparişimi iptal edeceğim.
Satıcı farketmeksizin bu tür masaları tercih etmeni önermem

Top Bottom