Su an elimde rx 6600 xt ryzen 5 5500 16 gb ram li bir sistem var suan cok oyun oynamiyorum cok nadir hikayeli oyunlar oynmak istiyorum god of war uncharted gibi bu oyunlarda pc de yok sizce bu sistemi satip ps5 almali miyim
Alma benceSu an elimde rx 6600 xt ryzen 5 5500 16 gb ram li bir sistem var suan cok oyun oynamiyorum cok nadir hikayeli oyunlar oynmak istiyorum god of war uncharted gibi bu oyunlarda pc de yok sizce bu sistemi satip ps5 almali miyim
GOW, Uncharted ve Spiderman serisi PC de var TLOU da geliyor bence gerek yok ama yeni exclusive oyunlarıda oynamak istiyorsanız o zaman sizin kararınız.Su an elimde rx 6600 xt ryzen 5 5500 16 gb ram li bir sistem var suan cok oyun oynamiyorum cok nadir hikayeli oyunlar oynmak istiyorum god of war uncharted gibi bu oyunlarda pc de yok sizce bu sistemi satip ps5 almali miyim
Benim sistem o oyunlari iyi oynatir mi kiGOW, Uncharted ve Spiderman serisi PC de var TLOU da geliyor bence gerek yok ama yeni exclusive oyunlarıda oynamak istiyorsanız o zaman sizin kararınız.
Paran var ise Switch al bence en iyi konsol şuanda switchSu an elimde rx 6600 xt ryzen 5 5500 16 gb ram li bir sistem var suan cok oyun oynamiyorum cok nadir hikayeli oyunlar oynmak istiyorum god of war uncharted gibi bu oyunlarda pc de yok sizce bu sistemi satip ps5 almali miyim
lan o ekran kartı ve işlemci gayette iyi ikili tabi oynatırBenim sistem o oyunlari iyi oynatir mi ki