Neler Yeni

Bilgisayar muhandisligi yada yazilim arasindaki farklar

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Bide sayısalcı mı olmak gerekiyor zor meslekmi okuması işi vs. Ortalama maaşı iş bulunabilirliği nasıldır (hiç bir fikrim yok bu konuda )

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
İç Mimar Dış Mimar gibi Düşün Kanka Yazılım Sana Kod yazmayı öğretiyor yani program yapmayı diğer şey ise bilgisayarın Nasıl yaptığını Falan filan içindeki işlemci nasıl çalışır öyle şeyler işte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Baştan söylemek gerekirse kod yazmak zor bir iş öğrenmek sabır ister sayısal zorunlu evet.
Bilgisayar mühendisi hem yazılım hem donanım öğretir.
Yazılım mühendisi sadece yazılım öğretir.
Maaş ise genelde yüksek. Ama bu alana ilgin yoksa uğraşma bence.

mmx1

80+
Bide sayısalcı mı olmak gerekiyor zor meslekmi okuması işi vs. Ortalama maaşı iş bulunabilirliği nasıldır (hiç bir fikrim yok bu konuda )
Sayısalcı olman lazım zor meslek kısmı kişiden kişiye değişir bazısının kafası hiç basmaz bazısı işine yeticek kadar anlar bazıları vb.

EmreTRk

80+ Bronze
Yazılım adı üstünde yazılım ile ilgili, bilgisayar mühendisliği ise bildiğim kadarıyla daha çok donanımsal kısımla ilgileniyor ama bilgisayar mühendislerininde yazılım dersleri var diye biliyorum.

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baştan söylemek gerekirse kod yazmak zor bir iş öğrenmek sabır ister sayısal zorunlu evet.
Bilgisayar mühendisi hem yazılım hem donanım öğretir.
Yazılım mühendisi sadece yazılım öğretir.
Maaş ise genelde yüksek. Ama bu alana ilgin yoksa uğraşma bence.
Meragim var olmasına da sayısalım pek iyi değil cidden liseyi açıktan bitirdim 0 bilgi yani nerdeyse

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Meragim var olmasına da sayısalım pek iyi değil cidden liseyi açıktan bitirdim 0 bilgi yani nerdeyse
Ülkede bu konuda iş bulmak için aayısalının iyi olması lazım. Birde iyi bir üniversiteden iyi bir eğitim almak.

efay144

80+ Silver
Şöyle düşün yazılım yüzde 30 sa bilgisayar yüzde 100 alanı kapsıyor bilgisayarın bir sürü alt dalı olduğu için iş imkanı daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,559
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom