Sayısalcı olman lazım zor meslek kısmı kişiden kişiye değişir bazısının kafası hiç basmaz bazısı işine yeticek kadar anlar bazıları vb.Bide sayısalcı mı olmak gerekiyor zor meslekmi okuması işi vs. Ortalama maaşı iş bulunabilirliği nasıldır (hiç bir fikrim yok bu konuda )
Yazılım adı üstünde yazılım ile ilgili, bilgisayar mühendisliği ise bildiğim kadarıyla daha çok donanımsal kısımla ilgileniyor ama bilgisayar mühendislerininde yazılım dersleri var diye biliyorum.Bide sayısalcı mı olmak gerekiyor zor meslekmi okuması işi vs. Ortalama maaşı iş bulunabilirliği nasıldır (hiç bir fikrim yok bu konuda )
Meragim var olmasına da sayısalım pek iyi değil cidden liseyi açıktan bitirdim 0 bilgi yani nerdeyseBaştan söylemek gerekirse kod yazmak zor bir iş öğrenmek sabır ister sayısal zorunlu evet.
Bilgisayar mühendisi hem yazılım hem donanım öğretir.
Yazılım mühendisi sadece yazılım öğretir.
Maaş ise genelde yüksek. Ama bu alana ilgin yoksa uğraşma bence.
Ülkede bu konuda iş bulmak için aayısalının iyi olması lazım. Birde iyi bir üniversiteden iyi bir eğitim almak.Meragim var olmasına da sayısalım pek iyi değil cidden liseyi açıktan bitirdim 0 bilgi yani nerdeyse